Zanimivosti

Horoskop za torek, 26.5.

N.N.
26. 5. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Po nekoliko napetem obdobju se spet vračate v svoje prave tirnice. Kmalu boste ugotovili, kaj bi morali zahtevati oziroma kaj je najpomembnejše za vas v tem trenutku.

BIK – V določenih položajih bi še vedno morali ostati na preži, vendar ste zmedeni in nikakor ne morete ugotoviti, kaj bi morali spremeniti. Pazite tudi pri finančnih zadevah.

DVOJČKA – Nekaj se bo začelo izredno obetavno, potem se bo vse skupaj spet zapletlo. Nemirni ste, saj se marsikaj vrti drugače, kot ste predvidevali.

RAK – Zlahka se boste znašli v dobri družbi. Problem se lahko pojavi, ker še niste rešili določene zadeve in ne veste, kako naj bi vse skupaj sprejeli ali celo spremenili.

LEV – Nikakor se ne morete uskladiti z nekom, ki ni pripravljen popustiti in vztraja pri svojih odločitvah. Posebno težko bo, če vse skupaj poteka v domačem krogu, zato bodite bolj odločni.

DEVICA – Ne potrebujete pomoči, tokrat se z vsem lahko spoprimete sami in brez strahu, da vam ne bi uspelo. Pri poslovnih zadevah in ob opravljanju težjih nalog nimate konkurence.

TEHTNICA – Ne obremenjujete se preveč s prihodnostjo in živite dan za dnem. Zgledujte se po nekom, ki je odkrit, igriv in prilagodljiv. Na takšen način boste dosegli umirjenost.

ŠKORPIJON – Pogrešate več miru, posebno v delovnem okolju, kjer vas ne pustijo pri miru. Ne razmišljajte predolgo, temveč čim prej odgovorite na nekaj sporočil, ki so nujna.

STRELEC – Zgovorni boste in nekdo bo to k sreči sprejel kot dobro lastnost, saj se bosta končno lahko uskladila. V ljubezni imate sicer prave argumente, vendar jih boste morali na pravi način uporabiti.

KOZOROG – Dobili boste konkretne namige, zato ni razlogov, da bi ostali razočarani. Težavno je le to, da imate še nekaj možnosti in se ne morete takoj odločiti, na katero stran bi se obrnili.

VODNAR – V družbi ljudi, ki jih dobro poznate, se boste sijajno odrezali, tudi ob pogovorih o težjih temah. Izvedeli boste, kakšni so nameni nekoga, ki vpliva na vaš položaj.

RIBI – Ne veste, kako bi ravnali, saj je v vaši bližini preveč negativne energije. V ljubezni vas mika nekaj skrivnostnega, sicer pa bodite previdni, saj je potencialni partner izredno zaprt vase.