Zanimivosti

Kadrovska agencija Naton širi svoje poslovanje v Prekmurje

M.J.
25. 5. 2015, 17.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Kadrovska agencija Naton d.o.o., ki je v 100% slovenski lasti je odprla poslovno enoto tudi v Murski Soboti na Lendavski ulici 11. Namen agencije je, da zapolni vrzel agencijskega dela v tej regiji in gradi most med podjetji ki zaposlujejo in iskalci zaposlitve.

Razlogov za širitev Natonove mreže poslovalnic je več. Najpomembnejši dejavnik pa je zagotovo ta, da se ekonomsko stanje v Prekmurju popravlja in tendence kažejo, da se panoge kot so avtomobilska in prehrambena industrija, turizem in gradbeni sektor razvijajo in potrebujejo agencijo, ki bo prisluhnila njihovim zahtevam in zagotavljala, da bodo podjetja prek agencije zaposlovala strokoven in kvaliteten kader.

Glede na to, da je Naton v Sloveniji prisoten že več kot 20 let in ima poslovalnice v Zagrebu, Beogradu, Sofiji s sedežom v Ljubljani, so na podlagi zahtev njihovih naročnikov razvili edinstvene produkte, ki zajemajo praktično vsa področja kadrovanja.

Vizija Natona in zaposlenih je drugačna. Ne nudijo zgolj kadrovske produkte, temveč iščejo rešitve in odgovore za sleherno težavo. Bodisi za iskalce zaposlitve ali podjetja. Dejstvo je, da v kadrovskem segment dva primera nista enaka in s tega naslova se pohvalijo kot reševalci problemov oz. 'problem solving' podjetje.

Prisotnost Natona v Prekmurju sta pozdravila tudi g. Robert Grah, direktor Gospodarske zbornice Prekmurje in ga. Branka Kuzma Smolič, svetovalka glavnega direktorja Zavoda za zaposlovanje v Murski Soboti.