Zanimivosti

VIDEO: Ženska predsedniku mango v glavo, on njej dom

J.P.
29. 4. 2015, 10.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Medtem ko se večina državljanov sveta zanaša na peticije, se v Venezueli stvari očitno lotevajo drugače. Ženska je namreč v predsednika zalučala mango in dobila svoje. Neobičajen pristop se ji je vsekakor obrestoval.

Arhiv Svet24

Obupana Venezuelka se je domislila edinstvenega načina, s katerim je izrazila svojo stanovanjsko stisko.

Arhiv Svet24

Dvainpetdesetletni venezuelski predsednik, nekoč tudi sam voznik avtobusa, se je sadežu sicer uspel izogniti, a le delno.

Ko se je venezuelski predsednik NicolasMaduro z avtobusom vozil skozi zbrano množico v zvezni državi Aragua, je iz nje proti njemu poletel mango. Dvainpetdesetletni venezuelski predsednik, nekoč tudi sam voznik avtobusa, se je sadežu sicer uspel izogniti, a le delno – mango ga je zadel v uho. Predsednik je sadež brezbrižno pobral s tal in ga pokazal zbrani množici ljudi. Na njem pa je bilo napisano sporočilo: »Pokličite me, če lahko.« Sporočilu sta bila pripisana telefonska številka in ime.

Kot se je izkazalo, je sadež proti predsedniku zalučala Marleny Olivo, ki se je že dalj časa borila s stanovanjsko stisko. Po brez števila peticij se je namreč odločila za bolj neposreden pristop. Verjeli ali ne, neobičajna metoda se ji je obrestovala, saj je predsednik pozneje o dogodku spregovoril na televiziji. Na plano je potegnil mango, ki ga je zadel v uho, in dejal: »Imela je stanovanjske težave, kajne? No, Marleny, to sem že odobril – v okviru velikega stanovanjskega projekt boste dobili stanovanje, dodeljeno vam bo v naslednjih nekaj urah, najpozneje jutri ali pojutrišnjem.« Dodal je še, da je bil sadež zrel in da ga ima namen pozneje pojesti.

Marleny je pozneje medijem razkrila, da ni imela slabih namenov, ko je zalučala sadež v predsednika. Želela si je zgolj, da bi imela dom, preden umre.