Zanimivosti

Horoskop za sredo, 29. aprila 2015

Urban Klančnik
29. 4. 2015, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Po nenavadnih dogodkih postajate vedno bolj razdražljivi. Previdno, sicer bosta napetost in živčnost le naraščali, vi pa boste tonili v vedno slabše počutje.

BIK – Današnjo energijo boste namenili stabilizaciji in materializaciji. Lotite se dela in naredite korak naprej k uresničitvi svojih velikopoteznih idej, ki so dokaj realne.

DVOJČKA – V ljubezni se morate odločiti, čeprav bi se radi še nekaj časa poigravali in obotavljali. Vaši izgovori namreč niso preveč prepričljivi. Srečanje bo napornejše, kot ste pričakovali.

RAK – Jezi vas nepredvidljivost drugih, čeprav ste pogosto tudi sami enaki. V ljubezenskem odnosu vas moti občutek, da ste v podrejenem položaju in da vas nihče ne vpraša za mnenje.

LEV – Občutili boste globok notranji mir, saj bo ritem življenja usklajen z vašim razmišljanjem. Znali boste uživati v vsakem trenutku življenja in si pričarati razigranost.

DEVICA – Končno se bo zgodil težko pričakovan razplet, posebno glede izredno pomembnega ljubezenskega vprašanja. To je nekaj, s čimer ste odlašali, vendar tokrat ni več razlogov za izmikanje.

TEHTNICA – Še vedno razmišljate o nečem, kar vam je ogrelo srce, toda spreglejte, ker prihaja še lepša in zanimivejša priložnost. Končno se boste spet prebudili.

ŠKORPIJON – Dela bo na pretek, kar vam bo všeč. Napočil bo trenutek, da se soočite z nekom, ki v vas še vedno prebuja močna čustva. Naj vas ne bo strah sprememb.

STRELEC – Nekaj čakate in čakate in nikakor se vam ne zdi, da ste prišli do konca. Prijatelj bo še dodal svoje z nekoliko nenavadnimi izjavami ali čudnim obnašanjem. KOZOROG– Raztreseni in nemirni boste. Zadeve potekajo mimo vašega nadzora, ne glede na to, kako se trudite. Morali boste vložiti nekaj več energije, zato se pravočasno pripravite.

VODNAR – Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni. Delovali boste počasi, a kljub temu zelo učinkovito. Vaši nakupi bodo praktični in z njimi se boste razveselili.

RIBI – Ničesar ne morete končati točno tako, kot ste predvidevali. Vrtite se v začaranem krogu, kar vas bo vznemirjalo. Čeprav ste že na pragu določenih novosti, izgubljate preveč časa.