Zanimivosti

Clarkson: možnost raka

Artur Švarc
23. 4. 2015, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Jeremy Clarkson je za nedeljski Sunday Times napisal novo kolumno, kjer opisuje vrsto dogodkov, ki so rezultat, da danes Top Geara ni več.

a

Začenja z ironijo, da je za svojo usodo z BBC-jem izvedel iz Daily Telegrapha in da ni nihče iz BBC-ja odločitve najprej sporočil njemu, kar se mu zdi smešno. Potem pa nadaljuje, da je v zadnjem času preživel številne žalostne zgodbe.

Najprej mu je umrla mama, primoran je bil prodati družinsko hišo, ločil se je od svoje dolgoletne partnerice, dva dni pred incidentom pa je izvedel, da ima morda raka na jeziku. A bil je ravno sredi snemanja epizode Top Geara in ta je vedno na prvem mestu. Ne glede na zdravje.

Dan, ko se je zgodil incident, je bil njegov najbolj stresni dan v 27 letih pri BBC-ju. Zapiše, da je vse je šlo narobe, in v nekem trenutku se je zgodilo, kar se je zgodilo.

No, raka v svojem telesu nima in odločen je, da bo naredil novo avtomobilsko oddajo, a podrobnosti ne razkriva. Žal mu je, da je izgubil Top Gear, ki bo za BBC-jevce prihodnje leto velik izziv, a čuti, da je še vedno sposoben narediti vrhunsko avtomobilsko oddajo. 

So pa iz BBC2 potrdili, da bodo preostale tri epizode vseeno odvrteli in da bo v njih nastopal tudi Jeremy Clarkson, čeprav slednji o tem ni pisal.