Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 23. 4.

U.K.
23. 4. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Poiskali boste nekoga, ki vam lahko razloži marsikaj glede dogajanja. Popoldne si boste vzeli najboljše zase, tudi ob nekoliko nenavadnem, vznemirljivem srečanju.

BIK – Imeli boste veliko idej, srečevali boste zanimive ljudi. Preberite si kaj o zadevi, ki vas zanima. Na področju čustev vam določene zadeve ne bodo ravno najbolj jasne.

DVOJČKA – Imate odlične stike z ljudmi, ki jih ne srečujete prav pogosto, zato izkoristite ta čas. Tokrat bo tema pogovora nekaj, kar je vsem pri srcu in vas zelo zanima.

RAK – Vse si razlagate po svoje, toda tokrat boste imeli veliko sreče. Stvari se namreč razpletajo, čeprav bi morali ostati veliko bolj zbrani. Glede ljubezni pa se boste znašli na pravem mestu.

LEV – Najprej se bosta prepletala ljubezen in bolj prijateljski odnos, pozneje pa vam bo jasno, kam vse skupaj pelje. Vsak se oklepa svojega in potrebujeta nekaj časa, da se uskladita.

DEVICA – Napovedane so spremembe, posebno v osebnih odnosih. K sreči pa se vas tokrat ne bodo negativno dotaknile, čeprav ne boste ostali povsem ravnodušni.

TEHTNICA – Dan morda ne bo prav po vašem okusu, čeprav nimate pravih razlogov za slabo voljo. Prisluhnite nekomu izmed prijateljev, saj vam bo postregel z zanimivimi informacijami.

ŠKORPIJON – Izkažite čustva, saj ni prav nič slabega v tem. Posebno zanimivo bo popoldne, ob srečanju, ki prebuja nove ideje in vas vodi v intenzivno in kreativno razmišljanje.

STRELEC – Tokrat se vrtite v začaranem krogu, ob občutku, da je na ljubezenskem področju vse preveč ustaljeno, brez namigov, da bo drugače in bolje. Kmalu sledi zjasnitev.

KOZOROG – Razmišljali boste o finančnem področju in iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko zanimivih idej. Čas bo prinesel svoje, zato se le spontano prepustite.

VODNAR – Spremljajo vas srečne okoliščine, v katerih pa ne uživate toliko, kolikor bi radi. Ne oklepajte se enih in istih navad, saj je to nekaj, kar vas je že velikokrat ustavilo.

RIBI – Kombinacija planetov vam zagotavlja spretnost z besedami. Iz druženja se bo po naključju rodila dobra poslovna zamisel, ki vam obljublja počasen napredek.