Zanimivosti

Horoskop za sredo, 8.4.

N.N.
8. 4. 2015, 08.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Današnji dan bo za vas v poslovnem smislu zelo ploden. Poleg pohval za dobre rezultate, ki ste jih ustvarili v preteklem obdobju, boste po vsej verjetnosti dobil tudi ponudbo.

BIK – Prihaja nekaj zanimivih možnosti in povabil. Dan bo ugoden za druženja, čeprav boste imeli premalo časa za vse opravke. Delo opravite tako, da vam ne bo ostalo nič nedorečenega.

DVOJČKA – Predolgo ste vztrajali in trkali na napačna vrata. Zdaj ugotavljate, da si vendarle želite nekaj več miru. Kmalu boste ponovno pripravljeni obrniti nov list.

RAK – Izredno zaposleni boste, hkrati pa polni ustvarjalne energije. Imate možnost za odlične stike z nekom, ki živi daleč. Proti večeru vam bo odgovarjal sproščen počitek.

LEV – V današnjem dnevu boste polni energije, toda le, če boste dovolj budni, motivirani in osredotočeni na konkretne rešitve. V ljubezni boste marsikaj rešili šele zvečer.

DEVICA – Tokrat ne pričakujte čudežev, da vam bodo odgovorili tako, kot pričakujete. V popoldanskih urah bo več možnosti za nekaj več strasti in sproščenosti, tudi za samske.

TEHTNICA – Slaba volja vas spremlja kot senca, ki se je ne morete otresti, še zlasti ker imate opravka z nekom, ki je do vas nesramen. Med vama se lahko pojavi še več napetosti.

ŠKORPIJON – Potrebujete nekaj več novosti, toda ne iščete jih z napačno osebo in v družbi, v kateri ni pravega razumevanja. Priznati si morate tudi to, da preveč govorite o nepomembnih zadevah.

STRELEC – Želite izstopiti iz svojega okolja, a nikar zato ne prekinite družinskih vezi, samo malo jih sprostite. Iz kalupa stopite v življenje, v katerem boste sami pisali pravila.

KOZOROG – Oseba, ki vam je všeč, očitno ni ravnodušna, čeprav določenih zadev še nista do konca uredila. Vaša naloga je le, da počakate na ugoden trenutek za akcijo.

VODNAR – Ne bodite presenečeni, če prijatelj kaže drugo stran svoje osebnosti. Planeti vam bodo lahko prinesli tudi novo, obetavno zadevo, a pazite, da v zanosu ne boste napačno odreagirali.

RIBI – Z energijo in vzdržljivostjo se boste uspešno kosali z obveznostmi in tekočimi težavami. Občasno bo vaše razpoloženje malce slabše oziroma melanholično, zato bodite bolj optimistični.