Zanimivosti

Horoskop za sredo, 1. 4.

R.T.
1. 4. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Pazite se tistih, ki jim očitno ne morete zaupati, saj bo vsak skrbel predvsem zase. Zato tudi danes čutite posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte negativnim energijam.

BIK – Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi spet storili nekaj nepremišljenega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato zberite še nekaj informacij.

DVOJČKA – Po vznemirljivih, dinamičnih situacijah sledi postana energija, ki vam resnično ne bo ustrezala. Lotite se dela in naredite korak naprej k uresničitvi svojih idej.

RAK – Ovir v današnjem dnevu ne bo, posebno če si želite nekaj več ljubezenskega dogajanja. Pomembno je, da poveste svoje brez oklevanja ali nepotrebnega ovinkarjenja. 

LEV – Veder in razigran dan vas čaka. Spodbujena bo vaša kreativnost, z lahkoto boste izražali svoje ideje, tudi na področju čustev boste zelo razbremenjeni in razpoloženi. 

DEVICA – Veliko pozornosti bo na ljudeh, ki jih še ne poznate dovolj dobro. Želji po vznemirjenju in drami tokrat ne bo zadoščeno. Delo na vrtu ali urejanje rastlin vam lahko koristi.

TEHTNICA – Vsaj danes se ne obremenjujte več s tem, kaj vas čaka v prihodnje, temveč uživajte v drobnih radostih, v vsaki priložnosti, ki se bo pojavila. 

ŠKORPIJON – Pred vami so možnosti za krajše premike in potovanja ter dobre stike s tujino, zato vse to spretno izkoristite. Ljubljeni osebi namenite malce več pozornosti. 

STRELEC – V ljubezni niste najbolj mirni, srce vas bo vleklo nekam, kjer očitno še niste dokončali, čeprav mislite obratno. Obeta se zanimiv večer, obarvan z zadovoljstvom in navdušenjem.

KOZOROG – Prisotnega bo veliko nemira in veliko prazne komunikacije. Nikar se ne obremenjujte s tem. Izkoristite dan za vse obveznosti, ki jih imate na delovnem redu. 

VODNAR – Ostanite na preži in mirno vztrajajte na svoji poti, seveda ob upoštevanju konkretnih dejstev. Ne prepuščajte se trenutnim občutkom ali malodušju, ki vam samo škodi.

RIBI – Naenkrat niste dovolj spretni, ne znajdete se, zato raje preložite nekaj pomembnih opravkov oziroma čim prej preverite morebitne napake, ki vas lahko tokrat žal drago stanejo.