Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 18. 12.

G.G.
18. 12. 2014, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN - Življenje bo danes prineslo več miru. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni. Delovali boste počasi, a učinkovito. Pogovorite se z ljubljeno osebo, prisluhnite njenim besedam.

BIK - Danes boste nekoliko razdraženi in nezainteresirani. Izogibajte se ljudem in množicam, saj se boste sicer hitro zapletli v prepire. Težave boste imeli predvsem z nasprotnim spolom.

DVOJČKA - Radi bi še razglabljali o osebi, ki se je pred kratkim zasidrala v vašem srcu. Prav kmalu boste imeli še eno priložnost, da se izkažete, sicer pa vsekakor pokažite, kaj nameravate. 

RAK - Vaši dogovori bodo uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli pri zaključevanju določenega projekta. Vaši načrti bodo sprejeti, zato boste zadovoljni z doseženim.

LEV - Posvetite se denarju in zastavljanju novih ciljev, saj ste počutite prazne in nezadovoljne. Res je, da ste odgovor osebe, ki vam največ pomeni, pričakovali takoj, a očitno bo ta prišel z zakasnitvijo.

DEVICA - Občutili boste notranji mir, saj bo ritem življenja usklajen z vašim notranjim ritmom, kar vas vodi v nove zmage. Znali se boste prilagoditi in uživati v vsakem trenutku življenja. 

TEHTNICA - Vaše počutje bo spremenljivo, zmotil vas bo nekdo, ki vas vedno znova o čem prepričuje, čeprav se zavedate, da nikakor nima prav. Raje se posvetite tistim, ki vas spoštujejo.

ŠKORPIJON - Zaradi obilice obveznosti boste odložili kakšno razvedrilo, a vam ne bo žal, saj se bo priložnost hitro ponovila. Zdravje vam bo dobro služilo, kar vas bo razveseljevalo.

STRELEC - Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz vsakodnevnega kaosa. Obstaja velika verjetnost, da vas bo poslovno področje obremenjevalo zaradi nedorečenih zadev.

KOZOROG - Dobro se boste počutili, posebno z nekom, ki vam je pri srcu, čeprav mu tega ne upate povedati na glas. Pri delu in denarju boste imeli srečno roko, vendar ostanite premišljeni.

VODNAR - Glede na vse vaše obveznosti je čudno, da ste kljub vsemu pripravljeni še na zabavo. Kljub zahtevnim nalogam boste uspešni, delo vam bo dajalo energijo in vas sproščalo.

RIBI - V današnjem dnevu bo prevladala počasna energija, ki vam ni pisana na kožo. Torej, lotite se dela in naredite korak naprej, da vas nekdo, ki vse skupaj že nekaj časa opazuje, ne prehiti.