Zanimivosti

Vau, to pa je vztrajnost!

N.J.
18. 5. 2014, 14.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Moški, ki se predstavlja kot Predrag Jovanović - Peđa, je prek Facebooka poslal preko 5.000 povabil za prijateljstva in prijaznih sporočil ženskam. A namesto sreče je dojel kruto resnico.

YouTube

To več kot očitno ni bil pravi pristop za spoznavanje žensk. Prejel je le 15 odgovorov, ostale se niso oglasile, in še to so bile same zavrnitve. "To mi je najhuje, ko nihče ne odgovori, pa ne vem, zakaj nisem dobil odgovora," je povedal za srbske medije Peđa iz Beograda.

Peđa naj bi bil star 34 let, njegov cilj pa je, da preko socialnega omrežja najde žensko, s katero bo preživel preostanek svojega življenja. Zato tako vztrajno pošilja sporočila. "Želim si, da bi preko Facebooka našel dekle, s katerim bi se potem spoznavala še v živo. Ne smejem se ravno pogosto, še posebej, če sem v družbi, ki mi ne odgovarja," pravi Peđa v sporočilu, ki ga pošilja ženskam. Zase pravi, da je otročji, nežen, okoren pri interakciji z ljudmi, na svoj način čustven, a vseeno veder in trmast. Išče dekle, ki bi bilo čim bolj podobno njemu. Stanuje v naselju s 6.000 prebivalci in zato pravi, da "nima velike izbire". "Ni treba, da je dekle popolnoma enako meni, bi bilo pa dobro, če bi bila vsaj podobna. Tukaj so proste samo mlajše od 16 let, vse ostale primerne kandidatke pa so ali v Beogradu ali v Novem Sadu ali v tujini. Zakaj bi ožil izbor na svoj kraj, če je tu na Facebooku na tisoče deklet z različnih koncev sveta? Iz kvantitete pride kvaliteta. Rad bi imel dekle ob sebi, manjka mi prisotnost ženske v mojem vsakdanu."

Peđa še zatrjuje, da se dekleta nimajo česa bati in da se lahko brez strahu srečajo z njim. Kraj in čas srečanja naj določijo same. Edina želja, ki jo ima, je, da se srečata na obljudenem kraju, da se mu ne bi zgodilo kaj nepričakovanega. Prednost naj bi imela dekleta iz njegove okolice, in sicer iz krajev, kot so Velike Plane, Smedereva, Smederevske Palanke, Požarevca, Beograda, Kragujevca, Jagodine in Kovina, poroča Telegraf. Da bi dekleta videla, kako je videti, je posnel tudi video, na katerem ima sicer nekoliko nenavaden pogled. "Želel bi dobiti več odgovorov, ne glede na to, kakšni so," je še dodal Peđa.