Zanimivosti

S svojim očetom ima tri otroke!

N.J.
18. 5. 2014, 12.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

S svojo hčerko je imel razmerje kar 16 let. Rodili so se jima trije otroci, ko je policija izvedela za to, pa jo je odnesel zgolj z opozorilom!

simbolična fotografija

Moškemu so zdaj končno tudi sodili – in ga tudi obsodili. Za zapahi bo preživel 4 leta.

Moški je deklico in njeno mamico zapustil, ko je bila še dojenček. V najstniških letih, ko se ni dobro razumela s svojim očimom, za katerega je mislila, da je njen pravi oče, ga je spoznala. Ko je bila stara komaj 14 let, jo je prvič poljubil in spolno občeval z njo. Sčaoma sta pričela redno spolno občevati in leta 2002 je rodila njunega prvega sina. Policisti so za njuno zvezo izvedeli leta 2005, a so mu izdali le opozorilo in prepovedali stike. Dekle se tedaj ni pritožilo. Policisti niso vedeli, da je bila tedaj noseča in istega leta se jima je rodil še en otrok. Še naprej sta se na skrivaj dobivala in leta 2010 povila še tretjega otročka.

Dekle je leta 2012 na policijski postaji prijavilo moškega zaradi nasilja. Po tem, ko je priznal, da je imel 16 let razmerje s svojo hčerko, so ga zaradi incesta obsodili na 4 leta zaporne kazni, dve leti pa bo vpisan tudi na seznam spolnih prestopnikov.

Tožilec Patrick Palmer je povedal, da deklica sploh ni vedela, da ves ta čas živi z očetom. Mislila naj bi, da je njen očim, ob katerem je odraščala, njen pravi oče.