Zanimivosti

Poglejte, kaj si je naredil z lepotnimi operacijami

J.P.
10. 5. 2014, 16.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Običajno beremo o ženskah, ki se je prebijajo skozi vrsto bizarnih lepotnih operacij, da bi bile čim bolj podobne sloviti Barbiki. Danes pa je na tapeti brazilski stevard, živeč v Veliki Britaniji, ki je v zadnjih desetih letih zapravil skoraj 110.000 evrov, da bi postal utelešenje Barbikinega partnerja Kena.

30-letni Rodrigo Alves je prestal že več kot dvajset posegov na raznih delih svojega telesa – vbrizgali so mu botoks, mu z laserjem obdelovali lasišče, ponaša se z več vsadki, izsesavali so mu maščobo ter oblikovali roke in stegna. Rodrigo danes pravi, da je še vedno na poti k popolnemu telesu, čeprav so ga posegi skoraj ubili.

Izpostavil se je dvanajstim večjim posegom in osmim manjšim. Za nos je zapravil 36.000 evrov, za vsadke 11.000 in 28.000 evrov za lažne trebušne mišice. Za Kena pravi, da »ima vse na pravem mestu: hrbet, bicepse, čeljust. Zato hočem izgledati kot on. Popoln je.«

V zadnjih desetih letih je za plastične operacije zapravil skoraj 110.000 evrov.

Vse se je začelo pred desetimi leti, ko se je Rodrigo odločil za lepotne popravke nosu. V svoji koži se nikoli ni dobro počutil: »Ko sem bil mlajši, so me prijatelji in družinski člani dražili zaradi nosu, češ da je največji, kar so jih videli.« Zato se je ob prvi priložnosti odločil za operacijo nosu, a je po opravljenem posegu ugotovil, da mu to ni dovolj. Pod nož se je vedno znova vračal v upanju, da bo dosegel popolnost. »Poskusil sem s telovadbo, imel sem osebne trenerje, a rezultatov ni bilo. Zato sem se odločil za popravke,« pove moški, ki ga je to skoraj stalo življenja. Januarja mu je zdravnik v Braziliji v roke vbrizgal silikon, da bi te izgledale bolj mišičaste. Nekaj pa je šlo narobe in kemikalija je prišla v njegov krvni obtok, Rodrigu pa so v le nekaj dneh roke tako otekle, da so mu morali iz njih črpati tekočino. Če bi bakterija dosegla njegovo srce, ga danes ne bi bilo med nami.

Vseeno pa že razmišlja o novih posegih: želi si širših ramen, bolj zaobljene zadnjice, večjih trebušnih mišic in nadaljnjih popravkov nosu. Ob vsem tem pa pove, da ni ponosen nase. Zaveda se, da je odvisen od plastičnih operacij, česar pa ne privošči nikomur.