Zanimivosti

Mati odgriznila uho pitbullu, ki je skoraj ubil njeno hčer

M.J.
23. 4. 2014, 10.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pitbull je vstopil v sobo v kateri je spala deklica. Miren je ostal vse, dokler ni zavohal drugega psa, s katerim se je prej igrala deklica. Kar naenkrat je skočil na deklico.

Facebook

Chelsi Camp iz Teksasa je medijem zaupala zgodbo, kako se je pred mesecem dni borila z besnim ptibullom, ki je skoraj ubil njeno 2-letno hči Mackenzie. Dejala je, da nikoli do sedaj niso imeli problemov z njim, njegov lastnik pa je bil njen fant.

Pitbull je vstopil v sobo v kateri je spala deklica. Miren je ostal vse, dokler ni zavohal drugega psa, s katerim se je prej igrala deklica. Kar naenkrat je skočil na deklico, Chelsi pa je skočila na psa. Med borbo s psom mu je instinktivno odgriznila del ušesa, toda pes ni odnehal. Povedala je tudi, da mu je v nekem trenutku v gobec potisnila roko. Policija je medtem prišla v hišo, mamo in hči pa so našli na tleh v kopalnici, kamor ju je odvlekel pitbull. Psa so ustrelili in ga kasneje evtanazirali.

 Operacija deklice je trajala sedem ur

»V takem trenutku naredite vse kar zmorete. Samo skočila sem na psa in ga poskušala umiriti, toda ni se izšlo. Enako bi ravnala, če bi kak človek napadal Mackenzie,« je dejala Chelsi. Deklico in njeno mamo so odpeljali v bolnico, kjer sta okrevali po napadu. Deklica je imela rane po celem telesu, njeno zdravje je sedaj v redu. Chelsi je presrečna, da lahko sedaj objame svoje hči. Mackenzie je po napadu v operacijski sobi prebila sedem ur, danes pa uspešno okreva.