Zanimivosti

Med hipnozo doživela orgazem!

T.P.
10. 1. 2014, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Štiridesetletnica trdi, da je med klinično smrtjo doživela orgazem, kakršnega si ni mogla niti zamisliti. Mi pa objavljamo posnetek ženske, ki je orgazem doživela med hipnozo.

Orgazmi so zdravi za človeške možgane. Dokazano je, da zelo dobro vplivajo na vitalnost možganov, ki bolje delujejo denimo pri reševanju križank. Vloga možganov med orgazmom je zelo zapletena, saj lahko možgani izkusijo orgazem celo v primeru poškodovane medenice, znanstveniki pa so šokirali z novim dognanjem, da je v možganih mogoče doživeti orgazem celo po smrti. To neverjetno dognanje je potrdilo že več ljudi, ki so doživeli klinično smrt. Ena od njih je 40-letna ženska, ki pravi, da je med klinično smrtjo, ko ji je za nekaj minut zastalo srce, doživela orgazem, kakršnega ni občutila še nikoli.

Še nekaj orgazmičnih dejstev

Svetovni rekord v najdaljšem trajanju masturbacije, ki je pripeljala do orgazma, je 6 ur in pol pri ženski ter 8 ur in pol pri moškem. Kljub temu ženski orgazem v povprečju traja dlje – okrog 20 sekund, pri moškem pa od 10 do 15 sekund. Mimogrede, prašiči doživljajo kar 30-minutne orgazme.

Poleg seksa nas lahko do orgazma pripelje še marsikaj. Nekatere ženske so ga doživele med hipnozo (objavljamo posnetek), jogo, porodom in delanjem trebušnjakov, nekatere pa celo med jahanjem konja, fotokopiranjem in samim razmišljanjem o seksu.

Persistent Genital Arousal Disorder (PGAD) je resna motnja, zaradi katere je človek ves čas vzburjen in lahko doživi do sto orgazmov dnevno. Čeprav se sliši sanjsko, imajo ljudje s to motnjo več težav kot užitka, saj ne morejo normalno funkcionirati.

Oglejte si posnetek ženske, ki je orgazem doživela med hipnozo.