Zanimivosti

Samozadovoljevala se je s pištolo in ...

N.J.
10. 1. 2014, 14.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nekdanja soproga nagrajenca za Pulitzerjevo nagrado Cormaca McCarthyja, Jennifer McCarhty, se je oblekla v seksi perilo in se samozadovoljevala s pištolo. Dogodek pa se žal ni zaključil tako, kot si je zamislila.

48-letna Jennifer McCarthy se je sprla s svojim 53-letnim ljubimcem. Spor, domnevno glede vesoljcev, se je tako zelo razvnel, da je odvihrala iz stanovanja. Nato naj bi se vrnila in se preoblekla v zapeljivo spodnje perilo. Iz vagine naj bi ji 'kukala' srebrna pištola, s katero se je začela samozadovoljevati, je povedal ljubimec. V nekem trenutku je iz vagine potegnila pištolo, jo uperila ljubimcu v glavo in, kot je še dodal, dejala: »Kdo je zdaj nor? Jaz ali ti?« Kot je še pojasnil, je uspel izbiti pištolo iz njene roke. Najprej naj bi jo vrgel v straniščno školjko, nato pa v smeti.

McCarthyjeva je priznala spor, zanikala pa, da naj bi grozila s pištolo. 48-letnico so po plačilu varščine v višin 5000 dolarjev (3.670 evrov) izpustili.

McCarthyjeva ima sicer s slavnim piscem Cormacom McCarthyjem, s katrim sta bila poročena 8 let, enega otroka. Ločila sta se leta 2006, leto kasneje pa je McCartha prejel Pulitzerjevo nagrado.