Zanimivosti

Shujšala za kar 376 kilogramov

M.J.
20. 11. 2013, 14.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

32-letna Mayra Rosales je v zadnjih dveh letih enormno shujšala in s svojih pleč odvrgla dve bremeni. Eno breme je umaknitev obtožbe, da je leta 2008 ubila nečaka in drugo breme je drastično shujšanje.

Google +

Januarja leta 2012 so Mayro Rosales oprostili obtožbe uboja nečaka, katerega je nehote usmrtila s svojim 466 kilogramskim telesom. Nanj se je namreč usedla. To je bilo njeno prvo olajšanje. Drugo olajšanje pa je bilo, ko se je odločila izgubiti odvečne kilograme. Oprostili so jo po tem, ko je njen odvetnik Sergio Valdez uspel dokazati, da je bila Mayra predebela za uboj.

Poleg tega so zdravniki na sodišču dokazali, da njen nečak ni umrl zaradi zadušitve, temveč zaradi udarcev s predmetom. Krivdo za smrt je na koncu le priznala njena sestra, katero je Mayra obtožila udarcev po glavi, nogah in rokah. V dveh letih je Rosales shujšala iz 466 na neverjetnih 90 kilogramov.

»Veliko je v zdravem načinu prehrane. Jem zdravo hrano, vse mi pove dietik,« je dejala Rosales. Njena nova fotografija se je pojavila na Facebooku, koliko pa se je spremenila, pa ocenite sami.