Zanimivosti

Larina izbira - Doris tokrat zares pred oltar!

M.V.
29. 6. 2013, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Snemanje priljubljene hrvaške serije Larina izbira se je na veliko žalost številnih oboževalcev zaključilo, glavna igralka nadaljevanke Doris Pinčić pa se že vneto pripravlja na novo vlogo. 6. septembra se bo namreč tudi zasebno sprehodila pred oltar in obljubila večno zvestobo svojemu srčnemu izbrancu Borisu Rogoznicu.

Facebook

Mlada splitska igralka Doris Pinčić je gledalcem sedla v srce z vlogo Lare v priljubljeni hrvaški nadaljevanki Larina izbira, katere snemanje se je zaključilo, a zvezdnica zaradi tega ni več žalostna. Nasprotno! Zdaj ima več časa, da se pripravi na novo vlogo v življenju – vlogo neveste in žene! Čeprav je dopolnila šele 24 let, se je odločila, da je v trenutnem partnerju našla moškega svojega življenja. Z Borisom Rogoznico je v razmerju dve leti in pol, 6. septembra pa si po par tudi uradno obljubil večno zvestobo. »V nadaljevanki sem se poročila kar trikrat, a zdaj gre zares. Pričakujeva veliko zabavo z vsaj 200 povabljenci,« je hrvaškim medijem izdala Doris, ki je izbrala 6. september za dan poroke, ker takrat oba z Borisom praznujeta god.

Starši so njeni vzorniki

Mlada igralka kljub zaključku serije, s katero je zaslovela, ne bo dolgo počivala. Preizkusila se bo namreč kot radijska voditeljica, z igralskim kolegom Robertom Kurbašom pa odpira tudi igralski studio. Čeprav ima šele 24 let, se ji zdi, da ni premlada za poroko, saj je prepričana, da je našla pravega moškega. »Starši so moji vzorniki. Poročila sta se pri 18. letih in še danes sta enako srečna kot takrat,« je razložila Doris in dodala še, da si z Borisom želita tudi otrok, a bosta s slednjimi počakala še nekaj let. »Rada bi imela tri,« pravi lepa igralka.