Zanimivosti

Srbski zvezdniki šokirali z neumnostjo

S.J.
29. 6. 2013, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Resničnostni šov Farma na eni od srbskih televizij se počasi bliža koncu. Napetost se stopnjuje, saj se zmagovalcu obeta lepa finančna nagrada. Letošnja sezona bo ostala v spominu predvsem zaradi pretepa med Vesno Rivas in Goco Božinovso, da pa drugim ne bi delali krivice, smo se spomnili še na nekaj drugih najbolj zabavnih izjav.

arhiv Farma

Večina izjav samo dokazuje, da slavni kmetje v osnovni šoli ne bi bili prav uspešni. Era Ojdanić je tako na primer Duletu pojasnil, kaj je afatoksin. »To pride v mleko, če krava leži na umazanem betonu. Potem aflatoksin pride v vimena in okuži mleko.« Dule je kolegu kasneje povedal, da je to v resnici glivica, ki v žival pride z okuženo koruzo. Največ nesporazumov je imel Ekrem Jevrić, ki srbsko ne govori najbolje. Tako je bil prepričan, da neobhodno (nujno) pomeni, da ne sme ...

Kdo je Jovanka?

Farmerji niso najboljši niti v poznavanju praznikov, še manj v zgodovini. Mladi Aki je za prvi maj razložil: »Prvega maja ljudje ne delajo, nekateri se celo postijo ...« Ko pa so za 25. maj dobili nalogo, da določijo, kdo bo Tito in kdo Jovanka ter jima predajo štafeto, se Filipu Mitroviću ni niti sanjalo, kaj je to štafeta, Stanija Dobrojević pa celo za Jovanko nikoli ni slišala. »Ampak če je bila lepa in je bila samo tiho, sem lahko jaz ona ...« se je ponudila starleta.