Zanimivosti

Ukradel avto, ki ga ni znal voziti

S.R.
21. 6. 2013, 15.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Morda bi moral razmisliti o kakšni drugi karieri, saj kraja avtomobilov očitno ni zanj. Policija v Pensacoli (Florida) je namreč aretirala neuspešnega avtomobilskega tatu, ki ne zna voziti avtomobilov z ročnim menjalnikom.

Pnj.com
Bell tako kot mnogo Američanov ne zna voziti z ročnim menjalnikom.

Šerifovi namestniki so v petek, 14. junija zaradi neuspele tatvine avtomobila aretirali 19-letnega Antorena ''Chief Keefa'' Bella iz Pensacole, ki je 18. maja poskušal ukrasti avtomobil. Tega dne naj bi Antoren s pištolo neki ženski odtujil vozilo. Problem pa je nastal, ker je šlo za avtomobil z ročnim menjalnikom, ki ga Bell ni znal voziti, zato ga je kmalu zapustil.

Avtomobil je Bell ukradel okoli pol enajstih zvečer. Voznica je ustavila trem najstnicam, a v trenutku, ko je ustavila, je s pištolo pristopil Bell in izjavil, da je ''avto sedaj njegov''. Voznica je zbežala in poklicala šerifov urad.

Policisti so kmalu prispeli in hitro prijeli dve izmed treh najstnic. Ena izmed njih je izdala, da se je z drugim dvema in Bellom srečala šele pred kratkim v neki restavraciji s hitro prehrano. Bell naj bi bil sicer v razmerju z eno izmed najstnic. Poznala naj bi ga le pod imenom ''Chief Keef''. Bell in njegovo dekle sta drugima dvema puncama povedala, da potrebujeta avtomobil in odločili so se, da enega ukradejo. Ko je žrtev zbežala, se je Bell usedel za volan v avtomobil pa so vstopila tudi dekleta. A kmalu je Bell vse po vrsti nagnal iz avtomobila, ker ni znan voziti z ročnim menjalnikom, kar se pri Američanih, vajenih avtomatskega menjalnika rado dogaja.

Pnj.com
Antoren Chief Keefa Bell.

Bella je žrtev kasneje prepoznala na fotografiji. Obtožen je kraje vozila in ropa. Trenutno v priporu čaka sojenje. Bržkone bo tam tudi ostal, saj njegova varščina znaša kar 400.000 dolarjev.

Kako natanko naj bi potekal rop pa lepo pokaže tudi spodnja animacija.