Zanimivosti

Priznanje: »Nezemljani so med nami!«

J. P.
20. 6. 2013, 23.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekdanji kanadski minister za obrambo je združil moči z dvema nevladnima organizacijama in nagovoril kanadski parlament.

Thinkstock
Bivajo med nami

Tako je bila izražena zahteva po javni obravnavi nezemljanskih civilizacij.

Thinkstock

Paul Hellyer, ki je kot minister za obrambo deloval od 1963-67, je javno dejal: »NLP-ji so resnični kot letala, ki letajo nad nami.« 

»NLP-ji so resnični kot letala, ki letajo nad nami.«

Zemljo naj bi tisoče let obiskovale vsaj štiri vrste Nezemljanov. Pri tem obstaja, da najverjetneje nimajo enakih namenov, zato jih ne gre metati v isti koš. Sedaj pa pretresljivi del: v tem trenutku naj bi Nezemljani živeli z nami na Zemlji.

Obiskujejo nas vsaj štiri vrste Nezemljanov.

Hellyer naj bi govoril s Charlesom Hallom, nekdanjim letalcem. Ta naj bi mu poročal o dogajanju v Indian Springsu v Nevadi, kjer naj bi prebivali 'tall whites' (ang. veliki beli) – vrsta Nezemljanov, ki sodeluje z ZDA.

Hellyer opozarja, da živimo v vesolju, v katerem brsti življenje, tudi v obliki bolj razvitih civilizacij, vendar pa smo v temi zaradi interesov vladajočih elit, kakršne so bančniška, naftni karteli in razne agencije, torej nekakšna globalna senčna vlada. Zato kliče po premiku v glavah, da bomo z vesoljskimi sosedi lahko živeli v sožitju.

Nezemljani živijo med nami.

Pri tem izpostavlja zlato pravilo, kot pravi: postati duhovna bitja.

Nadalje opozarja na orožje, ki ga razvija ameriška vlada in ki bi lahko uporabljeno proti obiskovalcem iz vesolja, kar bi pomenilo medgalaktično vojno, ki bi se začela brez opozorila. »Še je čas, da odprto spregovorimo o obiskih etičnih nezemeljskih civilizacij,« je dejal predstavnik ene izmed nevladnih organizacij.

Nevarnost medgalaktičnega konflikta.

Kanadsko vlado zato pozivajo, da naslovi problematiko uporabe orožja zoper nezemeljske družbe. Za slednje uporabljajo izraz »ET«, kar pomeni etične, napredne nezemeljske civilizacije, ki naj bi obiskovale Zemljo.

Hellyer je v predavanju na univerzi v Torontu, 25. septembra 2005, razkril, da je bila skrivnostnost v zvezi z Roswellom nekaj nevidenega, celo nad strogo zaupnim. Tako naj bi bil večji del ameriških uradnikov in politikov popolnoma v temi.

Busheva administracija naj bi dala zeleno luč gradnji vojaške baze na Luni, ki bi pomenila boljšo izhodiščno točko. Zato poziva, da se dvigne tančico skrivnostnosti in se končno odkrito spregovori o, kot pravi, najpomembnejši tematiki, ki nas zadeva danes.

Američani bi na Luni zgradili vojaško bazo.

Kanada premore dolgo zgodovino nasprotovanja namestitvi orožja v vesolju – 1967 so Združeni narodi sprejeli prepoved uporabe orožja za množično uničenje v vesolju, sedaj pa pozivajo, da bi prepoved veljala za vsakršno orožje.

Vendar pa Hellyer ni razkril vsega, kar ve – po njegovih besedah naj bi obstajali dve resnici, ki pa še nista za v javnost.