Zanimivosti

Moški maneken je le banane in jabolka

M.V.
31. 5. 2013, 10.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Trenutno najbolj zaželen moški maneken, ki je zaslovel kot model za najbolj prestižne ženske modne znamke, je priznal, da drago plačuje davek na lepoto.

Profimedia

Živi praktično od banan in jabolk, s katerimi vzdržuje svojo vitko linijo, ki je obsedla največje modne znamke.21-Andrej Pejić, androgeni maneken rojen v Tuzli, še vedno velja za najbolj sikan obraz v modnem svetu, mladenič, ki je videti kot dekle pa je za srbske medije priznal, da je njegov jedilnik precej suhoparen in skop. »Jem predvsem jabolka in banane. To je pač davek, ki ga plačujem za svojo lepoto,« je povedal Pejić, ki se lahko pohvali s sprehodom po modnih brveh za vse modne velikane.

Lepota je njegova kazen

Manekenu gre vedno bolj na živce to, da se mediji kar naprej spotikajo ob njegov spol. »Trenutno pišem knjigo o svojem življenju in pričakujem, da bodo potem to tematiko pusitli na miru,« je razložil Andrej in dodal, da nikoli ni imel kompleksov glede svojega videza. »Lepota pa je vseeno moja doživljenjska kazen,« pravi maneken, ki se zaveda, da je suženj svojega poklica, a njegovi uspehi odtehtajo odrekanja.

Profimedia