Zanimivosti

Rodila se je kot deček, danes je mis

M.V.
30. 5. 2013, 15.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Danes 20-letna Pammy Rose se je rodila kot deček. Do petnajstega leta se je svetu predstavljala kot Paul Witton, v sebi pa skrivala ogromno žalosti, ker je bila njena ženska duša ujeta v napačnem telesu.

Facebook
20-letna Pammy Rose se je rodila kot deček.

Danes je Pammy privlačna blondinka, ki je omrežila tudi sodnike na enem od angleških lepotnih tekmovanj. Pammy Rose je že pri desetih letih vedela, da se deškem telesu skriva deklica. Pustila si je rasti lase, se ličila in oblačila kot deklica. Zaradi tega je bila nenehna tarča vrstnikov, ki so jo dražili in zasmehovali. Mama in očim sta jo tri leta vodila od enega psihiatra do drugega, da bi ji nekako pomagala, a Pammy je vztrajala pri tem, da ne želi biti deček. Pri devetnajstih letih je začela jemati hormone, da bi se ji glas zvišal, da bi zavrla rast dlak na mestih, ki pri ženskah niso poraščena, in pospešila rast dojk. Po vzornici Pameli Anderson si je takrat še kot Paul nadela ime Pammy Rose, letos pa namerava tudi na operacijo, s kateri ji bodo dokončno spremenili spol.

Razbija tabuje

Nekoč plašen nerazumljen deček se je v zadnjih letih spremenil v privlačno blondinko, ki se je pogumno podala v svet lepotnih tekmovanj, na katerih so bili sodniki navdušeni nad njo. »Lepo je, ko te ljudje dojemajo kot to, kar v resnici si. Pred tremi leti se nikoli ne bi prijavila na lepotno tekmovanje, danes sem se prebila v finale izbora za obraz Sunderlanda,« je ponosno povedala 20-letnica, ki je najbolj vesela, da je s tem vsem, ki so jo v otroštvu zasmehovali in nadlegovali, dokazala, da je v resnici normalno dekle. »Nikoli nisem bila srečnejša,« je še dodala svetlolaska, ki je s svojo zgodbo želela razbiti tabuje o spremembi spola, ki so še vedno prisotni povsod po svetu.

Facebook
Pammy kot petletni deček Paul.