Zanimivosti

Ceca se sploh ne stara

M.V.
31. 5. 2013, 10.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Srbska pevka Svetlana Ražnatović-Ceca je posnela nov set promocijskih fotografij, s katerimi bo promovirala svoj novi album Poziv. Na slikah je glasbenica videti mlajša in lepša kot kdajkoli prej, zdi se, kot da ji leta nikakor ne morejo priti do živega!

Facebook

Ceca ve, kako obdržati oboževalce, poleg snemanja novih uspešnic pa skrbi tudi za to, da je videti čim bolje. Na zadnjem slikanju za nove promocijske fotografije, je dokzala, da je kljub 39 letom videti kot 20-letnica. Čeprav ni spremenila svojega imidža, deluje sveže in zapeljivo, kar je bil verjetno tudi njen namen, saj bodo fotografije krasile njen novi album Poziv.  Poleg tega se Ceca pospešeno pripravlja tudi na koncertni spektakel, ki ga je poimenovala Ušće 2.

Vedno je dobre volje

 »Vsak dan dela na novih detajlih za koncert v Beogradu. Ko so karte poslali v prodajo, je najela vrhunskega stilista, vizažista, frizerja in fotografa in dokazala, da je še vedno ena najbolj legendarnih izvajalcev na Balkanu. Vsi, ki so sodelovali na slikanju, se zavedajo tega, kakšna profesionalka je, poleg tega je v odlični formi in vedno dobro razpoložena,« je srbskim medijem zaupal eden od Cecinih znancev.

Od desetih pesmi le ena balada

Njen novi album bo vseboval deset pesmi, od tega bo le ena počasna. Projekt bo luč svet ugledal natanko deset dni pred koncertom, tako da bodo imeli oboževalci čas, da se na pamet naučijo vsa besedila pesmi, pravi Ceca.

Facebook