Zanimivosti

Britanska policija opaža neznane leteče predmete

J. P.
9. 5. 2013, 07.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Britanska policija beleži vsaj 430 primerov opažanj neznanih letečih predmetov, v katerih so bili prisotni njihovi zaposleni, vključno z določenim v trikratni velikosti nogometnega igrišča.

Wikipedia
Policisti brez prave podpore

NLP-je naj bi videvali ob katerih koli delih dneva. Podatkovna baza je bila odprta pred enajstimi leti s šestimi primeri, ki so vključevali enajst policistov.

Do danes je vanjo vključenih štiristo trideset primerov poročanj o neznanih letečih predmetih, v katerih je bilo vključenih devetsto policistov. Približno sedemdeset odstotkov primerov vključuje več prič. V enem je določen neznani leteči predmet opazovalo štiriindvajset policistov.

V enem izmed poročil naj bi trije policisti opazili matično ladjo v velikosti nogometnega igrišča ter več manjših plovil. Matična ladja je v tla oddajala svetleč žarek, nato pa je celotni zbor izginil.

Marsikateri policist naj bi videl neznani leteči predmet, ki se ni podrejal zakonom fizike. Britanska vlada se te problematike loteva podobno kot ameriška – z zanikanjem. Tako člani britanske policije v tovrstnih primerih nimajo nobene podpore, razen tiste iz svojih vrst.