Zanimivosti

Se tu nahaja največja skrivnost?

U.K.
2. 1. 2013, 15.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ameriški novinar je pred kratkim razkril fotografijo skrivnega poslopja, za katerega trdi, da gre za skrivni center scientologov.

Reporter medijske hiše BBC, John Sweeney, je prepričan, da je našel skrivni center in da se ta nahaja globoko v puščavi Nove Mehike, v bližini kraja Mesa Huerfanita. Ta se, mimogrede, nahaja v neposredni bližini zloglasnega mesta Roswell.

Fotografija naj bi prikazovala dva simbola v obliki diamantov, ki ju obkrožata dva kroga. Blizu pa je še poslopje, kjer naj bi prebivali cerkveni voditelji.  

Sweeney je prepričan, da so člani scientologije zgradili podzemno bivališče zaradi grožnje nuklernega holokavsta. V bunkerju naj bi imel stene iz titana, poleg tega naj bi bile v njem zlate plošče z vrezanimi teksti, ki jih je sestavil ustanovitelj L. Ron Hubbard. Scientologi, med katere sodijo tudi nekatere filmske in glasbene zvezde, se na novinarjeve trditve še niso odzvali.

Sweeney naj bi v letu 2013 izdal knjigo z naslovom The Church of Fear: Inside the Weird World of Scientology (Cerkev strahu: znotraj nenavadnega sveta scientologije), v kateri naj bi razložil celotno scientološko zaroto, kakršnakoli naj bi že bila.