Na družbenih omrežjih

Potrdila dobro varovano družinsko skrivnost: "Mama bom"

R.T.
21. 12. 2017, 08.00
Posodobljeno: 21. 12. 2017, 08.05
Deli članek:

Čustven izliv na instagramu resničnostne zvezdnice.

Profimedia
Khloe Kardashian

No, pa smo še pred koncem leta dobili odgovor na velik misterij, s katerim so se zadnjih nekaj mesecev ukvarjali rumeno obarvani mediji, ki vestno spremljajo dogajanja v razvpiti družini Kardashian, ki s svetom v zameno za milijone brezsramno deli tudi največje intimnosti izza domačih sten.

Kdor spremlja sago ve, da si je Khloe Kardashian že dolgo želela otroka, pa doslej pri tem ni imela sreče. Pred časom so se začele pojavljati govorice, da je Khloe noseča, vendar jih, jasno, menedžerska mama klana Kardashian ni želela potrditi, enako pa velja za druge člane družine.

No, zdaj pa je Khloe na instagramu objavila fotografijo trebuščka, na katerem s fantom Tristanom Thompsonom držita dlani. "Moje največje sanje so se uresničile", je ob tem zapisala. "Pričakujeva otroka! Tako dolgo sem čakala in se spraševala, ampak bog je to imel v načrtu že ves čas. Vedel je, kaj dela. Preprosto moram zaupati vanj in biti potrpežljiva.

"Občasno še kar ne morem verjeti, da je najina ljubezen ustvarila otroka! Tristan, hvala ti, da me ljubiš tako, kot me ljubiš! Hvala, ker z mano ravnaš kot s kraljico! Hvala, ker se ob tebi počutim lepo v vseh stanjih! Tristan, najbolj od vsega pa, hvala, ker bom postala mama!!! Zaradi tebe je ta izkušnja še bolj magična, kot sem si sploh lahko predstavljala! Nikoli ne bom pozabila, kako čudovit si bil do mene v tem času! Hvala, ker si me osrečil, moja ljubezen!" je med drugim še zapisala resničnostna zvezdnica. Verjamemo, da bo družina tudi to nosečnost dobro unovčila.