Darja Gajšek

Malo Emo zapusti le v času snemanja

B.P.
21. 12. 2017, 07.10
Deli članek:

Darja Gajšek, ki je sredi avgusta prvič postala mamica, se je že vrnila na snemanja Slovenskega pozdrava.

Mediaspeed
Voditeljica Darja Gajšek se je predčasno vrnila s porodniškega dopusta.
Več podobnih vsebin si lahko preberete na spletni strani Radia Veseljak.

Očarljiva voditeljica oddaje Slovenski pozdrav se je že vrnila na delovno mesto, kjer vodi oddajo skupaj z Blažem Švabom.

Darja Gajšek se je tako s porodniškega dopusta vrnila predčasno, saj je želela ostati v stiku z gledalci in ekipo. »Po pogovoru s partnerjem in ekipo sem se odločila, da se snemanjem pridružim nekje na sredini. Zelo hvaležna sem, da ekipa oddaje večino stvari spelje brez mene. Oni pridno sestankujejo, organizirajo vsa terenska snemanja, hodijo po terenu, izpeljejo vse vaje v Begunjah, tako da jaz doma v miru uredim vse potrebno za hčerkico Emo, nato pa jo prevzame ati in jaz odidem samo na večerni del snemanja,« je priznala Darja in dodala, da tudi na snemanju velikokrat pomisli na Emo.

»Pred snemanjem mi Alen pošlje tudi kakšno fotografijo, kako uživata doma in kako se pripravljata na spanje, tako da je veliko lažje. In ko po snemanju pridem domov, grem vedno najprej v njeno sobico, ji dam poljub in šele nato v kopalnico in spat,« je še povedala nasmejana voditeljica, ki počasi tudi izgublja odvečne kilograme, pridobljene med nosečnostjo.