Govorice

Je britanska kraljeva družina razkrila spol otroka?

K.M.
20. 12. 2017, 19.15
Deli članek:

William in Kate že vse od oznanitve tretje nosečnosti sprožata številne govorice. Vseeno pa številni verjamejo, da je le-ta resnična

Profimedia

Najbolj glasna govorica do zdaj je bila ta, da Kate pričakuje dvojčka, ali dvojčici, ki pa seveda s strani kraljevega para še ni bila ne potrjena in ne zanikana. Zdaj pa vsi verjamejo, da so z zadnjim družinskim portretom, ki ga bodo uporabili tudi za božično voščilnico, razkrili, katerega spola je otrok, ali oba, če sta res dvojčka, ki bo družino razveselil v mesecu aprilu. 

William, Kate in njuna otroka George in Charlotte so včeraj namreč objavili nov družinski potret, ki je že zaokrožil po svetu. Predvsem zaradi zaroke ameriške igralke Meghan Markle z Williamovim bratom princem Harryjem je kraljeva družina še bolj priljubljena tudi drugod po svetu. Zdaj pa številni ugibajo, če je bila fotografija tudi oznanitev tega, katerega spola bo novorojenček. S spolom otroka se namreč povezujejo številne barve, zato strokovnjaki za kraljevo družino verjamejo, da so le-ti razkrili, da jih bo v mesecu aprilu razveselil fantek. Čisto vsi štirje člani družine so se za portret namreč oblekli v svetlomodre odtenke, oziroma v barvo, ki ji pogosto rečejo tudi 'baby blue' (otroško modra). 

So ugibanja upravičena?