Zabava

Adis znorel in grozil Milanu!

bp
5. 5. 2016, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Potem ko so vajenci izvedeli, da ponoči dvorca niso napadli rokovnjači, je med Milanom in Adisom prišlo do velike napetosti, pri čemer so padale težke besede in grožnje.

Planet TV
Adis je znorel, ko ga je Milan označil za "butlja"!

Na posestvo je prišlo pismo in nekaj orodja za vajence. Župan je vajencem poslal vrtalnike, saj je slišal, da jim prav teh manjka, da bi lahko uspešno dokončali vse županove naloge. Poleg tega pa mu je prišlo na uho, da naj bi rokovnjači spet napadli dvorec in odnesli nekaj orodja. Govorice je preveril in dobil potrditev, da na dvorcu zvečer ni bilo nikogar razen vajencev. To je bil popoln šok za vajence iz rdeče skupine, ki se jim niti sanjalo ni, da je vse skupaj delo zelene skupine, ki se je ob tem samo nasmihala. Najbolj pa je ob tem užival Gvido.

Planet TV
Milan je povedal, da to ni prvi Adisov izbruh in da bi mu najraje primazal klofuto.

Člani zelene skupine so se pretvarjali, da o tem nič ne vedo, nekateri pa so celo s prstom pokazali na Milana. Adis je za glavna osumljenca določil Milana in Gvida. Milan se je na to ostro odzval in Adisa označil za »butlja«! Ob teh besedah se je Adis močno razburil in Milana opozoril, da bo, če še kdaj uporabi te besede, občutil posledice. Milan je povedal, da to ni prvi Adisov izbruh in da ga je na to opozoril že Miro. Bi pa Adisu, če bi smel, najraje primazal klofuto.

Planet TV
Adis se je močno razburil ob Milanovih obtožbah in ga opozoril, da bo, če še kdaj uporabi te besede, občutil posledice.