Oven

Sprostite se v ljubezni in sodelujte iskreno, saj je dobro, da vas partner pozna v vseh pogledih. Samski začnite sodelovati z namigi simpatije in jo povabite na izlet ali kavo.

Bik

Samski boste imeli priložnost, da najdete boljšo polovico. Poskrbite, da boste imeli več časa zase, saj boste veliko bolj umirjeni in ljubeči do vsega v svojem življenju.

Dvojčka

Če ste v vezi, bo partner ljubosumen, a se bo zato želel še bolj izkazati. Samski se odprite za dobre spremembe. Sledite usodi pri vsem, kar vam je namenila.

Rak

Zvezde vas bodo opozarjale, da opustite stare stvari in odnose ter jih razrešite čisto do temeljev, da boste lahko na novo postavaili vse. Ne zakrivajte si več oči pred tem.

Lev

Ker vam je pomembno razumevanje in sodelovanje z ljubeznijo, boste zadovoljni in sproščeni. Odlično vam bo šlo in ne boste mogli skriti navdušenja ob določeni osebi.

Devica

Smiselno je, da opustite pretirana razglabljanja in se bolj predate sprotnemu delovanju, ki vam bo prinašalo večje rezultate. Vsaj danes se predajte temu načinu.

Tehtnica

Lahko, da boste poklonili svoje srce in čas čisto posebni osebi, ki vas ne bo razočarala. Pestro bo in polno iskric strasti, kar vas bo prestavilo v popoln svet.

Škorpijon

Čutil se bo vaš notranji privlak in nasprotni spol se bo močno odzival na vas. Samski imate priložnost odkriti svojo sorodno dušo, vezani pa tudi skočiti čez plot.

Strelec

Upirali se boste pravemu sodelovanju, čeprav se vam bo zdelo, da ste vzor vsem. Nikakor ne boste morali slediti navodilom in s tem boste vznemirjali vse naokoli.

Kozorog

Ne boste se več skrivali, temveč boste lahko odkrito pokazali naklonjenost in jo tudi sprejemali. Samski imate odlično priložnost za dvojino, samo sledite svojim čustvom.

Vodnar

Neizmerna kreativnost bo dobila na teži in rezultati se bodo začeli kazati navzven. Lahko, da ne ravno ob pravem času, saj ste si časovno zadali drugačen vrstni red.

Ribi

Skozi sodelovanje boste dosegli več kot sami, kar vam je že jasno. Vseeno boste malo rezervirani pri prošnjah za pomoč, dokler vam jo ljudje ne bodo sami ponudili.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja