Astro

Kaj obdobje Raka do 22. julija prinaša 12 astrološkim znamenjem?

Andreja Novak
18. 6. 2021, 22.02
Posodobljeno: 18. 6. 2021, 22.06
Deli članek:

V noči z nedelje na ponedeljek z neba zavlada vodni znak rak – pripravite se na nanj!

Profimedia
ženska voda

Prehod Sonca v znamenje raka, 21. junija ob 3:32, prinese pravo poletje, kar nakazuje energijsko eden izmed najmočnejših dni v letu: poletni solsticij, ki prinese najdaljši dan in najkrajšo noč.
To je obdobje ljubezni in razumevanja ter kratkotrajnih poletnih neviht. Narava je na vrhuncu svoje moči in številni plodovi nakazujejo obilje, ki vam je dano. V tem obdobju je priporočljivo dopustovanje vsem tistim, ki ste kronično utrujeni ali ste doživeli novodobno izgorelost, ki se ji že dlje ne morete izogniti.
Družina in skupno druženje dobi v tem času večji pomen. Čustveno ste bolj odprti in hitreje se pokaže, kaj preteklega je dobro izpustiti. Lahko se poraja občutek zatišja, ki vas vodi v popivanje ali pretirano občutljivosti, pa tudi v melanholijo, umirjenosti in zaprtost vase. Privoščite si in pojdite v tem obdobju v bližino vode, kjer vam bo narava s soncem in vodo pripravila pravi počitek. To je tudi najboljši čas za letovanje, obisk jezer, rek in morja.

OVEN **
Zapletli se boste v odnose z ljudmi iz preteklosti in nikakor se ne boste mogli izmuzniti dinamiki strasti in sodelovanja, ne glede na to, da se boste trudili vzpostaviti red vsaj v financah in v vseh materialnih dobrinah. Smiselno je, da prosite prijatelje za pomoč, saj vam bodo z veseljem pomagali. Ne bodite preponosni ali preobčutljivi v besedah. Julij vam bo prinesel strastne trenutke, ki pa jih boste prehitro izpustili. Popazite, da flirtanje ne bo preraslo v kaj več in vam povzročilo več težav kot koristi. Če se pripravljate na selitev ali daljše potovanje, poskrbite za vse papirje in potrebne aranžmaje, da bo vse v najlepšem redu.

BIK ***
Veselili se boste poletja in preveč pričakovali od bližnjih. Zdelo se vam bo, da so vam nekaj dolžni in da morajo zdaj oni poskrbeti za vas. Občutljivi boste na vse, kar se bo dogajalo, in konec junija boste le s težavo prebrodili razočaranja, ki pa ne bodo izhajala iz resničnih težav. Razmislite, čemu imate do nekaterih bližnjih takšna pričakovanja, saj sami v odnos niste dajali nič, kar pričakujete za nazaj. Julij vam bo prinesel precej strastnih pogovorov in domišljija bo šla po svoje ... Če boste držali obljube, ki ste jih dali svoji ljubezni, boste srečni, v nasprotnem primeru pa se lahko zgodi, da bodo spremembe precej dramatične.

DVOJČKA ****
Junija poskrbite tako za svoje zdravje kot za dobro počutje v službi. Imeli boste namreč vso kreativno podporo in tudi srečo, da stvari zelo dobro izpeljete v svoje dobro in v prid delu ter vsem sodelavcem. Zato ne čakajte in ne prelagajte nobenega opravila. Pomembno bo, da boste lahko stopili korak naprej v življenju in zares občutili srečo ter razumevanje, ki bo izhajalo izključno iz vašega dela in sodelovanja. Julija boste srečni in morda boste začeli nekatere stvari čisto na novo. Odlično počutje usmerite v uresničevanje skritih srčnih želja. Dovolite, da vam drugi pri tem pomagajo in vas usoda podpre pri najboljših idejah tudi v tujini.

RAK ***
Vse bo videti popolno in vsi bodo pričakovali, da na polno uživate življenje, vendar ne bo čisto tako. Še v juniju boste imeli težave z nekaterimi ljudmi in se boste počutili utesnjene, zapostavljene ter boste iskali svoje zaveznike vsepovsod. Bolj boste iskreni in odprti z resnico, več podpore iz okolja boste deležni. Ljudje vam bodo naklonjeni, če jim boste to dovolili. Mlaj v juliju vam bo prinesel možnosti za novo obilje. Začeli boste z dobrim delom in pričakovali večji zaslužek. Če boste sledili sistemu in dogovorjenim načrtom, se res lahko začnejo dobre spremembe, sicer pa boste prisiljeni vse spremeniti, kar bo precejšnji stres.

LEV ****
Čustva se vas bodo še v juniju precej dotaknila in srečni boste zaradi vseh priložnosti ljubezni, ki vam bodo dane. Odnosi vas bodo sprostili, z lahkoto se boste o vsem pogovorili in tako začeli novo obdobje življenja. Ponosni boste nase in nič vam ne bo težko narediti. Julija boste predani delu, kar se bo poznalo na financah. Zadovoljni boste, čeprav boste obenem že razmišljali o izboljšavah ter potrebni sprostitvi, ki vam bo še kako potrebna. Ne dovolite pa, da drugi vodijo vaš posel in se pri tem pretvarjajo, da vam delajo uslugo. Strast vas bo prevzemala in morda boste spoznali novo ljubezen, ki vam bo okrepila smisel do življenja ter dodala uspeh na vsa področja.

DEVICA *****
Velike spremembe boste naredili zase in se odprli tudi ljubezni ter kreativnosti na čisto poseben način. Samskim, pa tudi vezanim se lahko zgodi, da vas bodo iskrice spogledovanja in energije strasti premamile v službi, da boste padli pod vpliv čustev ter malo zanemarili vsakdanje delo. Nekateri odnosi bodo plod preteklih čustev in morda boste s tem uredili karmični naboj z nekaterimi ljudmi. V juliju boste imeli večji vpliv navzven, kar vam bo dalo veliko veselja, tudi optimizma, da se boste preizkusili v nekaterih novostih, ki vam jih bo ponudilo življenje. Ljubezen vam bo pomembna in dobro vam bo, ko jo boste lahko povezali s svojim delom in poslovnimi dejavnostmi.

TEHTNICA ***
Konec junija vam bo prinesel obnovitev strasti v odnosu, za katerega ste bili prepričani, da je že izzvenel, a bo prvi pogled okrepila strast med vama. Ne boste se upirali, temveč samo sledili čustvom, ki vas bodo odprla za življenje. Lahko boste pozabili na delovne obljube in zaradi tega imeli težave v službi ali doma pri urejanju konkretnih stvari. Julija boste bolj samozavestni in strastni, čeprav mogoče bolj v mislih in besedah kot dejanjih. Ne govorite preveč, raje naredite tisto, kar je potrebno, da osrečite bližnje in sebe. Priložnost bo, da uredite nekatere zadeve za nazaj in se tudi fizično, zdravstveno okrepite.

ŠKORPIJON ****
Junija boste še morali narediti pomembne poteze tako v odnosih kot v vseh dejavnostih, kjer se pojavljate v ospredju. Ne boste namreč mogli več gledati, niti čakati drugih, da se postavijo na svoje mesto. Lahko boste preponosni, da bi koga prosili za pomoč, ki bi bila dobrodošla. Julij vam bo prinesel spremembe, predvsem v čutenju sebe, in potrebna bo prava regeneracija, da se boste spočili od vsega, kar se je dogajalo v preteklosti. Če se boste dobro lotili, lahko to popolnoma spremeni vaše materialno stanje in končno pridete na zeleno vejo tam, kjer ste najbolj občutljivi. Zato se ne izmikajte strahovom in poglejte vase, kaj je tisto, kar se vam ves čas tako izmika.

STRELEC ****
Prisluhnite intuiciji, ko se boste lotevali poslovnih prebojev in idej v službi. Nekaj stvari boste morali na hitro urediti in vsi vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. To vas bo osrečilo. Sprostitev skozi delo vam bo koristila in veliko lažje se boste lotili vseh projektov na dolgi rok. Dolgoročna vizija je pomembna, zato se odločajte za stvari, kjer ste srečni in vam ni težko delati. Julij bo spodbudil hrepenenje po spremembah, ki jih morate samo obelodaniti bližnjim, tako doma kot v službi. Z lahkoto se boste namreč o vsem dogovorili. Ne čakajte na jesen, da aktivirate nove načrte, saj imate prav zdaj vso potrebno podporo zvezd, ki vam bodo omogočile dobre izbire.
  
KOZOROG ***
Čustveno se boste sprostili in ugotovili, da vas čakajo odprte poti in da je res zadnji čas, da začnete živeti. Življenje vas bo povabilo v spremembe in tokrat se boste odločili za sodelovanje. V odnosih boste bolj iskreni, čuteči in tudi veliko bolj uspešni. Mnogi bodo navdušeni nad vami. Julij vam bo dal priložnosti za sprostitev v iskricah strasti, če si boste le dovolili čutiti ljubezen in se odzvali na ljubeče ter zapeljive poglede. To vas bo tako motiviralo, da boste z lahkoto obnovili svoj dom ali se lotili novega načina pridobivanja materialnih dobrin. S sprostitvijo v odnosih se bodo namreč zgodili nekateri večji premiki tudi v konkretnih rezultatih, in zadovoljni boste.

VODNAR **
Imeli boste polno energije in volje, da uredite vse javne vidike svojega življenja. Tako se vam bo okrepil status navzven in povečal vpliv. Starejše osebe vam bodo priskočile na pomoč s svojimi vezami in finančno podporo, če bo potrebno. Lahko se boste nenadoma odločili prenavljati nekatere dele svojega doma in iskali vse možne rešitve. Julija boste šli na daljšo pot ali se bolj poglobili v svoj način razmišljanja in sodelovanja na dolgi rok. Uredile se bodo nekatere zunanje okoliščine, če jih ne boste izzivali s seksualno energijo. Prisluhnite srcu in notranji integriteti, da se ne boste spravili v težave, temveč se boste odločali za dobre spremembe.

RIBI *****
Ljubeče boste skrbeli za dom in stvari, ki so vam pomembne. Pri delu boste odkrivali nove dimenzije življenja in ponosni boste nase ter na svoje bližnje, ki vam bodo v ljubečo oporo. Julija boste razpoloženi za prijateljevanje in ne boste se branili povabil na piknike in zabave. Strast se bo začela krepiti v vaših pogledih in dotikih ter vas prevzela, ko boste najmanj pričakovali. Morda boste s tem prekinili odnos, kar vam bo odprlo nova vrata življenja. Optimizem vas bo preveval, saj boste povsod deležni pozitivnih pogledov in spodbude. Zato ne boste mogli lenariti, temveč se boste na polno odzivali na vse, kar vam bo življenje nudilo.