Astro

Andreja Novak: Čustva bodo zmrznila tam, kjer ne bo več energije za razplet

Andreja Novak
18. 6. 2021, 00.01
Posodobljeno: 18. 6. 2021, 00.03
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 18. do 24. junija 2021.

dk
andreja novak

Zanimivo obdobje, ko se poletje na polno začne in naslednji dan Merkur omogoči sprostitev idej in spoznanj preteklosti, ki ste jih nabirali v zadnjem mesecu. Prav tako vas bo polna luna prepričala v nekatere zaključke, ki lahko, da bodo na prvi pogled nesmiselni ali nepotrebni, a si ne boste mogli pomagati, čustva bodo pokazala svoje in zamrznila tam, kjer ne bo več energije za njihov razplet. Iskrenost do sebe bo najbolj smiselna in samo skozi to se bo razvila pot dalje.

Petek, 18. 6.
Noč vas je verjetno sprostila, da ste sprostili pretekla bremena in dan lahko začnete z novimi odločitvami in svežo energijo. Malo pred 6 uro zjutraj se je začel prvi krajec v znamenju device. Dal vam bo odlično podporo za vse detajle v novih stvareh, ki ste jih začeli in jih je potrebno še okrepiti, da se dobro razvijejo. Malo pred 11 uro vstopi Luna v znamenje tehtnice, kar bo sprostilo odnose in dobro razpoloženje ter poudarilo vaše talente za lepoto in harmonijo. Dan bo dinamičen in uspešen, saj boste veliko stvari uredili prej, kot ste načrtovali.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, dvojčki, levi, tehtnice in vodnarji.

Sobota, 19. 6.
Dober dan za različne stvari in z odlično razpoloženostjo, ki jo bodo zvezde podpirale, boste lahko uredili dom ter zaključili potrebne dejavnosti, ki ste jih dlje časa zavlačevali. Izkoristite dopoldne za vse dejavnosti, ki vam še ležijo na skrbi, saj bo popoldne odlično za druženje, srečevanja s prijatelji in znanci ter za sprostitev, ki vam bo še kako koristila.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, device, tehtnice in kozorogi.

Nedelja, 20. 6.
Nedeljsko jutro ne bo najbolj sproščeno, saj se lahko pojavijo različni strahovi. Zato bo dopoldne čustveno bolj težko, a se bodo skrbi in strahovi razblinili že do popoldneva in dan se bo lepo razvil v prijetno druženje in harmonične odnose. Malo pred 14h pride v znamenje škorpijona, kar bo spodbudilo strasti in zanimanje. Tako bo večer optimističen, tudi romantičen in lahko boste sprostili skrbi in se odprli za nove in sveže dogodivščine, ki jih bo prinašal prihodnji teden.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, tehtnice, strelci in ribi.

Ponedeljek, 21. 6.
Sonce še pred jutrom preide v znamenje raka in začenja se poletje. Tisto pravo: z obilo vročine in poletne drame, čustvovanja in pretiranih odnosih, ki vam burijo domišljijo že vnaprej. Samski se boste ogrevali za ljubezenske odnose in vezani si želeli obnovitve romance med vama. Vse do vam bo v tem obdobju na voljo, če boste le iskreni s sabo. Dan bo nakazal optimalno obdobje, polno romantičnih idej in sledenjem strastnim iskricam ter poletnim nasmehom.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, tehtnice, škorpijoni, kozorogi, vodnarji in ribe.

Torek, 22. 6.
Merkur preide nazaj v direktno fazo, kar bo sprostilo komunikacijo in uredilo vsa morebitna nesoglasja. V tem času lahko, da ste o sebi dognali posebna spoznanja in da ste se jasno lahko odločili, v katero smer želite odpeljati svoje življenje vsaj na mentalni osnovi. Če ste zmedeni in v kaosu, potem je čas, da spustite vsa pričakovanja do drugih in se bolj jasno postavite zase ter seveda razmislite, kaj zares želite od življenja in od sebe. Pozorni bodite na svoje najbolj občutljive točke glede preživetja. Luna malo pred tretjo popoldne vstopi v znamenje strelca, kar okrepi občutek za dogodivščino, sodelovanje in predvsem potovanja. Lahko, da se boste nenadoma odločili za manjše izlete in praznovanja.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device, strelci in kozorogi.

Sreda, 23. 6.
Odličen dan, ko vam bosta Jupiter in Sonce pokazala, kaj pomeni optimizem in / ali megalomanija. Ogromno možnosti se vam bo odpiralo in optimistične boste pri vsem, česar se boste lotili. Še posebej dobro se boste počutili, če ste si že priznali vse stvari, ki jih želite ob jutrišnji polni luni zaključiti. Sicer vas bo luna pripravljala na dogodivščine, ki vas bodo pripeljale do tega. Precej sprememb bo možnih, zato se jim posvetite iskreno in popolno.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, strelci in ribe.

Četrtek, 24. 6.
Malo po tretji uri pride luna v znamenje kozoroga, kar vam bo dodalo željo po redu in dokončevanju stvari in odnosov, kar je odlično, glede na to, da se malo pred deveto uro zvečer dovrši polna luna. Tokrat boste lahko zaključke naredili dokončno in vse, česar ste se resnično želeli rešiti iz življenja, je dovolj, da prepoznate, s čim še to držite v življenju ter opustite. Moč polne lune malo po tem, ko se začne poletje, je namreč usmerjena v predvsem čustvena zaključevanja, ki se bodo zgodila sama po sebi, sočasno pa boste imeli potrpežljivost počakati, da se v realnosti izpelje, ko bo to mogoče.
Najmočnejši vpliv boste biki, raki, levi, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.