Astro

Privoščite si sveto spolnost in božanski seks

jp
16. 6. 2021, 22.00
Posodobljeno: 18. 6. 2021, 10.53
Deli članek:

Največja in najbolj škodljiva napačna predstava o seksu je, da je umazan, prepovedan ali napačen. V resnici je seks sveto dejanje.

dreamstime
ljubimca

Svetost v primeru spolnosti ni mišljena v zadrgnjenem cerkvenem smislu, temveč kot čista kozmična energija fizičnega dejanja, ki zagotavlja neposredno povezavo z božanskim.

Spolna, duhovna in ustvarjalna energija so v resnici vse deli ene celote. Če ste zelo kreativna oseba, imate vsekakor tudi močno spolno slo. In v navalu strasti do prvega ali drugega zagotovo čutite, da tako močna občutja lahko nastanejo le, če sam Bog drži roko nad njima.
Seks je temeljna naloga človeštva. Ima veliko vlogo pri telesnem zdravju in vitalnosti. Seks je tudi neizmerna, univerzalna sila, ki lahko združi vaš duh (vaše božansko bistvo) s telesom. Seks je involucija (duh pada) in evolucija (fizično narašča) srečanja v srcu v eksploziji čiste ljubezni.
Da pa bi seks izkusili na božanski način, moramo ozavestiti nekaj misli in se po njih ravnati.

KAJ JE SVETA SPOLNOST
Sveta spolnost je popolnoma v nasprotju s tem, kar naša kultura predstavlja kot izkušnjo seksa. V sodobni družbi je seks popolnoma zunanje usmerjen. Gre za objektivizacijo forme, potisnjeno nekam v domišljijo, ki jo s strani gledamo kot gledalci skozi pornografijo in jemljemo za samoumevno toplo človeško meso, s katerim se povezujemo.
Medtem ko ta pogosto uporabljani pristop zagotovo povzroči tudi orgazem, je lahko živalsko in kratko (22 sekund v povprečju). Doživljanje seksa na ta način nas oddaljuje od sedanjosti. Sedanjost je edina resnica, ki obstaja. Odpelje nas izven nas samih, ko je v resnici sveti gral – seks kot občestvo z dušo – možnost, ki obstaja v nas kadarkoli in ves čas.
Zakaj je seks najbolj zaželena izkušnja v sodobni kulturi? Ker iščemo to povezavo z božanskim. Ker nam omogoča, da presežemo same sebe na način, kot nam to ne omogoča nobena druga izkušnja. Vemo, da obstaja možnost, da se seks spremeni – in nam spremeni življenje.
Že zelo dolgo pričakujemo od seksa veliko premalo. Spolna energija je izjemno močna, ima veliko več potenciala, kot se zavedamo; je sila neverjetnega v našem življenju.
Kaj pa, če bi lahko seks, ki ga doživljate kot svetega, odprl polje intimnosti v vašem odnosu z ljubimcem do neverjetnih razsežnosti, o katerih se vam niti sanjalo ni?

VSTOP V NOV SVET
Stopimo v seksualnost na povsem nov način. In mimogrede: za vadbo seksa vam ni treba imeti partnerja. Lahko se je lotite samostojno.
Predstavljamo vam osnovne korake, ki vam odprejo vrata božanskega seksa.

Povežite se s svojo duhovnostjo
Zavedajte se, da smo duhovna bitja s človeško izkušnjo – da ste ustvarjeni iz božanskega načrta.
Prepoznajte seks kot del te duhovnosti. Se počutite krive ali vam je nerodno? Nikar! Seks je fantastičen, čudovit, neverjeten, naraven, divji, erotičen in čudovit. S partnerji, ki se privlačijo, se mora spolni odnos pač pojaviti že zaradi energij privlačnosti med njima.

Odločite se, da boste svojega partnerja videli kot božanskega
Sprejmite, da če ste božanski izraz najvišje sile, ki vas je ustvarila, je tak tudi vaš partner. Ja, tista oseba, ki vas živcira in vas izziva do konca. Razširite svoje razumevanje in se odpovejte vsem obsodbam osebe, ki vam jo je Bog dal kot vašo sorodno dušo.
Spolno dejanje sprejmite kot čaščenje svojega partnerja in sveto predstavitev božanskega – ne glede na to, kako si predstavljate te stvari. Iz odnosa in seksa dobiš tisto, kolikor vanj vložiš. Vadite svojo predanost v božanskost, četudi sprva morda še malce dvomite o njej. Ko jo utrdite, ne bo le vse gladko potekalo, ampak bo vrhunsko in čudovito.
Če držite najvišjo vizijo za svojega partnerja, ga boste vzljubili tako, da ga boste videli le še v njegovi najboljši božanski obliki. Pa ne le med seksom … Kot da ste božanski zdravilec, ki prenaša sporočila, bo vaš partner svojo božanskost videl v vaših očeh in dejanjih in jo začel tudi živeti. Lahko pa svojo božanskost in oboževanje sebe uzrete tudi s poglobljenim pogledom v svojo podobo v ogledalu.

Ustvarite okolje, v katerem lahko sveti seks cveti
Vključite čute. Poiščite mehko, lepo odejo, ki je namenjena samo združitvi z ljubljenim. Po prostoru potresite cvetne liste vrtnic. Prižgite sveče in predvajajte spiritualno glasbo ali kakšne nežne melodije, ki ugajajo obema. Glasbena kulisa naj le ne bo preglasna, saj je smiselno, da slišita predvsem drug drugega: stoke, vdihe, vzklike …

Pripravite svoje telo
Prhanje ali kopanje – čistoča je bistvenega pomena za izpolnitev božanskega. Vtrite v svoje telo olja, oblikujte lase, nadišavite se, nanesite ličila, zaradi katerih se počutite najbolje, in si nadenite nakit, če se z njim počutite bolj duhovno osredotočeni. Nosite kos oblačila, ki je za seksualni prostor posvečen – za katerega menite, da pripravlja vaše telo in duha na srečanje z božanskim.

Za krepitev občutkov

Če sta s partnerjem ljubitelja eteričnih olj, se izmenično mažita z oljem sandalovine in vrtnice. Olje si vtrite na kronsko čakro, tretje oko, srce in genitalije.

Ob orgazmu
Ko dosežete vrhunec, prenesite to energijo v svoje srce. Predstavljajte si sebe in svojega partnerja, ki sta se pridružila tridimenzionalni šesterokraki zvezdi.

Delite s partnerjem misli in občutke o doživetem in podaljšajta uživanje.