Astronapoved

Horoskop za sredo, 9. junija

Andreja Novak / 090 77 85
9. 6. 2021, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Jasno boste videli svoje napake, še bolj pa napake svojih prijateljev. Ne boste se mogli odmakniti, saj bodo čustva premočna. Pazite, da ne prizadenete svojih bližnjih.

Bik
Nekateri dogovori se bodo nenadno ustavili ali prekinili, tako boste imeli več časa zase. Spoznali boste, da so vam ti dogodki nepričakovano dali več daril kot težav.

Dvojčka
Odlično počutje vas bo spremljalo, saj ste se končno spravili v akcijo iz veselja in ne iz krivde. Ne boste več želeli delati samo za druge, saj boste spoznali vrednost časa.

Rak
Zacveteli boste v javnosti in si želeli pogovorov ter zanimive družbe. Odnosi vam bodo pomagali razrešiti izzive, tako da jih prosite za pomo, ki jo seveda sprejmite.

Lev
Veliko boste razmišljali o svojih ciljih in lahko, da se boste odločili za novost v karieri ali za hobi, ki vam bo prinesel veliko veselja. Sledite intuiciji ter se o vsem pogovorite.

Devica
Občutljivi boste in ne glede na to, da ste si želeli sprememb, vas bodo le-te vseeno presenetile. Nikakor ne boste mogli kar takoj sprejeti vso srečo, ki se bo obetala.

Tehtnica
Občutljivi boste, a vas bo lastno dobro počutje reševalo, da se ne boste izčrpali. Iskrice strasti se lahko razvijejo, a se vam ne bo mudilo. Čutili boste, da imate čas.

Škorpijon
Čustva vas bodo usmerjala močneje kot razum, kar bo za vas nenavadno. Nekdo bo naredil močan vtis na vas in želel pomagati v javnosti, kar pa ne boste mogli dovoliti.

Strelec
Odlično počutje v službi vas bo navdihnilo, da si boste želeli sprememb. Če si želite napredovanja, potem so za to odlične možnosti, počakajte pa na pravi trenutek.

Kozorog
Srečni boste v svojem svetu in kreativnosti, ki vam največ pomeni. Skozi pogovore boste spoznali še največ o sebi, zato prisluhnite vsem in bodite pozorni na srce.

Vodnar
Super ideje in notranja strast vas bo vodila v spremembe. Vse bo pripravljeno, a čas še ne bo pravi in boste morali počakati. Pazite na besede in čustva, da ne zmedejo.

Ribi
Strastno boste sledili načrtom in se odprli dobrim odnosom ter tako okrepili skupno napredovanje. Odločeni boste narediti vse, kar je potrebno za res dober uspeh.