Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Trenutna situacija ni najbolj obetavna, zato se ne izpostavljajte ne v družbi in ne v službi. Bodite pripavljeni na spremembe, ki bodo prišle potiho, počasi in spontano.

Bik  
Ne branite se ničesar, temveč komunicirajte ter sodelujte z vsem, kar vam bo življenje prineslo. Napredovanje v vseh pogledih vas čaka, samo pogumno dalje.

Dvojčka  
Vaša notranja moč raste in vse več magnetizma vas podpira v pravi smeri. Zato ne oklevajte in se ne bojte izraziti. Čas izkoristite predvsem za povezovanje z javnostjo.

Rak  
Zdelo se vam bo, da ste ujeti v situaciji, ki je ne morete spremeniti. Jezili se boste in čakali na možnosti sprememb, ki pa se ne bodo tako hitro pojavile kot boste upali.

Lev  
Okrepili se boste v zdravi samozavesti. Imeli boste vso podporo zvezd, da se odprete javnosti in doživite velik uspeh. Ideje in dobro sodelovanje vam bo na prvem mestu.

Devica   
Ko boste dobili uradno potrditev za stvari, ki jih čakate, se bo vse spremenilo. Zgodili se bodo prvi koraki v pravo smer in začeli boste verjeti, da je lahko življenje tudi lepo.

Tehtnica  
Polni boste idej in hitro vam bo jasno, katere lahko izpeljete s pomočjo drugih, kaj pa je bolje, da prestavite za bolj primeren čas. Poslovno boste odprti za dobre predloge.

Škorpijon  
Spočijte si, vzemite si čas zase in pojdite ob vodo, kjer se boste lahko popolnoma rehabilitirali, okrepili moč ter razmislili, kako spremeniti način delovanja in življenja.

Strelec    
Samski imate dobre priložnosti za ljubezenska srečanja in iskrice strasti vas bodo prebudile v novo življenje. Tudi vezani boste precej pozitivni in širili dobro voljo.

Kozorog  
Ne znašajte se nad prijatelji in ne skrivajte svojih čustev, ne glede na to, kakšna so. Pogovorite se in prosite za pomoč, če jo potrebujete. Vsi vam bodo radi pomagali.

Vodnar  
Vztrajajte v smislu, ki vam ga daje življenje. Sreča vam bo naklonjena, da boste pravočasno ugotovili vse pomembne stvari ter se uprli tam, kjer bo to pomembno.

Ribi  
Če si želite selitve, potem je sedaj optimalni čas, da začnete  razmišljati v tej smeri in prave priložnosti se bodo odprle. Dobro je, da ob prvih korakih sprejmete odločitve.