Astronapoved

Horoskop za torek, 1. junija

Andreja Novak / 090 77 85
1. 6. 2021, 06.35
Posodobljeno: 1. 6. 2021, 07.07
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Nekatere stvari se vas bodo globoko dotaknile in čas bo za razmislek. Ne razglabljajte o težvah, temveč najdite nekaj pozitivnega, kar vas bo sprostilo in vam dalo moč.

Bik  
Kljub svoji jezljivosti in muhavosti boste lahko izpadli kot heroj. Nemirni boste in želeli vse razrešiti takoj, saj boste verjeli, da vas bo to umirilo. A raje počakajte.

Dvojčka  
Odlično počutje vas bo vodilo in z ljubeznijo ter sproščenostjo boste osvajali življenje.  Optimistični boste ne glede na dogajanje in s tem prepričali koga, da se vam pridruži.

Rak  
Ujeti boste v svoje misli in zdelo se vam bo, da ste za vse sami. Lahko, da vas bodo preganjale nočne more in vse večji občutek dolžnosti, ki pa ga boste odrivali stran.

Lev   
Lahko boste zadihali na novo in začeli z bolj sproščenim, pa tudi uspešnim življenjem. Veselili se boste vsega, kar vas bo naredilo izjemno privlačne in vsi vam bodo sledili.

Devica  
Nemirni boste in kljub sreči, ki se vam bo odpirala, boste iskali delovne možnosti. Želeli si boste urediti materialne stvari ter se bolje organizirati, a še ne bo šlo.

Tehtnica  
Sproščeni boste, kar bo precej izboljšalo fizično počutje in vsak trenutek vam bo dragocen. Cenili boste vse, kar imate ter ustvarjali harmonijo znotraj in zunaj vas.

Škorpijon  
Imeli boste goro dela in želeli boste urediti vse naenkrat, a ne bo prave volje. Čustveno boste izčrpani, pa tudi zaradi nemira v sebi ne boste mogli dobro spati.

Strelec   
Tiščalo vas bo v prisih, mravljinci in toplota vas bodo zmotili pri spanju, a sploh ne boste opazili, kako ste vznemirjeni v pričakovanju nečesa novega. Zanimivo bo.

Kozorog   
Vznemirjeni boste iskali rešitve tam, kjer bo najtežje.Težko se boste sprostili in prisluhniti mnenju tistih, ki vam lahko najhitreje pomagajo. Razmislite zakaj je tako.

Vodnar  
Strogi boste in le s težavo ohranili svoj smisel za humor. Skozi sodelovanje boste preveč občutljivi na vse, kar se bo dogajalo ter vse jemali čisto preveč osebno.

Ribi  
Ogromne spremembe se bodo dogajale, čeprav ne bodo vidne navzven. Lahko se boste sprostili in se predali čutenju na čisto svoj način. Domišljija se bo okrepila.