Astro

5 kritičnih znakov, da je čas za življenjsko spremembo

th
30. 5. 2021, 09.09
Posodobljeno: 1. 6. 2021, 13.15
Deli članek:

Spremembe so ena najtežjih stvari, ki jih storite, vendar so neizogibne. Morda ste prav zdaj v življenju na križišču in ste zmedeni, po kateri poti bi šli naprej.

dreamstime
meditacija

Še posebno v teh časih se verjetno tudi vam pogosto zazdi, da se svet zapira in ne veste, kam iti, ter se začnete spraševati: »Bi lahko odšel iz te situacije? Naj grem naprej ali naj se obrnem? Kaj je naslednje zame?«
Resnica je, da vas spremembe lahko rešijo od tam, kjer vam ni treba biti. Dajejo vam povsem novo smer, ki je niste nikoli pričakovali. Če se ljudje ne prilagodijo toku sprememb, se zataknejo v blato, močvirje, postanost … kakorkoli že to poimenujete.
Vesolje nam vsak dan pošilja subtilne znake, da potrebujemo življenjsko spremembo. Samo prisluhniti jim moramo in biti pozorni. Tu je pet kritičnih znakov, da vam vesolje poskuša prisluhniti.

1. IZGUBILI STE SLUŽBO
Torej, pravkar ste izgubili službo in zdi se vam, da je konec sveta. V takšnih časih se težko ne počutite izgubljenih in opustošenih, lahko pa se odločite, da na to pogledate drugače.
Vesolje vas spodbuja k spremembam in vam sporoča, da vaša kariera morda ni prava. Izkoristite to kot priložnost, da se potisnete k boljši situaciji, ki je za vas veliko bolj primerna. Naslednja kariera vas bo morda pripeljala do boljše različice sebe.

2. VAŠA ZVEZA SE JE KONČALA
Za nekatere je to razburljiva in žalostna izkušnja, vendar je to blagoslov. Vesolje končuje vaš odnos, ker ni služil vašemu višjemu jazu. Namesto da bi se izolirali in bili potrti, poskusite v razhodu videti dobro in prepoznati stvari, ki vam niso ravno ustrezale. Kadar ste sredi težkih okoliščin, je najbolje, da se prilagodite pozitivnim spremembam. Ustvarjate pot za veliko boljši in bolj zdrav odnos.

3. DOŽIVELI STE TRAVMO
Ko gre kaj narobe, zlahka obtožite svet in se pritožite, da vas življenje tepe. A življenje vam je v pomoč! Če doživljate travmo, je to zelo resen znak vesolja, da vas poskuša nekaj naučiti. Pomislite na pozitiven izid. Iz te travmatične izkušnje boste izšli veliko boljša in močnejša oseba!

4. LJUBLJENA BLIŽNJA OSEBA JE PREMINILA
To je še ena boleča situacija, ki vas prežame do obisti. Opomni vas, da je življenje nepredvidljivo in kratko. In to ugotovitev bi morali izkoristiti, kolikor lahko. Ko pridejo takšni časi, uredite tudi druge odnose – kdo je resnično zraven in kdo ne, za koga vam je mar in komu je mar za vas. Zdaj svoje odnose vidite v pravi luči.

5. DELO ZA PREŽIVETJE
Delate osem ali več ur vsak dan v službi, kjer vas niti ne cenijo kaj dosti. Izgoreli ste, v stresu, ste nemotivirani in vaša energija je na najnižji točki. Vaš duh prosi za pomoč in sprašujete se, ali je v življenju kaj več od tega …
Vse našteto so ogromne rdeče zastave, ki jih potrebujete za spremembo življenja. Vzemite si čas, da premislite o svojih življenjskih odločitvah in o tem, kako lahko greste v novo smer. Čas je, da odstranite kramo, ki ne služi vašemu življenjskemu namenu, in ugotovite, kaj vas resnično izpolnjuje.

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE
Vesolje pogosto prosimo za znamenja, toda kaj narediti, če ne opazimo nobenega? Z darilom intuicije imate na voljo vsa orodja in smernice, ki jih potrebujete za življenjsko spremembo. Prisluhnite temu glasu v sebi in naj vas vodi, kamorkoli želite. To je prefinjen, a dovolj močan potisk, s katerim se boste umaknili s starih poti v življenje svojih sanj.
Ni pravilnih ali napačnih znakov. Izberete lahko, katera znamenja so najbolj prepričljiva, in se povežete s seboj na duhovni ravni. Preprosto vprašajte Vesolje za znake in vaša intuicija vas bo vodila do konca.

VPRAŠANJA SAMEMU SEBI
Če želite spremeniti svoje življenje na bolje, si zastavite ta vprašanja:
Kako želim preživeti preostanek svojih dni?
Kje želim biti?
S kom želim biti?
Kaj je trenutno moja največja težava?
Na koga se lahko vedno obrnem?
Kateri so razlogi, da se mi zdi, da si ne zaslužim življenja, ki si ga želim?
Kateri so razlogi, da LAHKO imam življenje, ki si ga želim, in kako lahko pridem tja?
Če si zastavite ta vprašanja, postavite temelje, da začnete spreminjati svoje življenje. Na ta vprašanja lahko začnete odgovarjati eno za drugim prek dnevnika, močnega orodja, ki vam omogoča, da spoznate notranje dele sebe. O teh vprašanjih lahko tudi meditirate, da boste lažje pridobili jasnost, ki jo potrebujete za življenjsko spremembo.

REDNO ČIŠČENJE

Tudi kadar za vas ni pravi čas za spremembe, poskrbite za urejenost svojega uma: redno odstranjujte kramo, ki ne služi vašemu življenjskemu namenu, in ugotovite, kaj vas resnično izpolnjuje.

Ko prisluhnemo sebi in smo pozorni, poti, ki je prava za nas, ne moremo zgrešiti.

Podobna vsebina: Spremembe vodijo v svobodo

profimedia
ženska, tesnoba, meditacija