Oven

Precej brez volje boste in občutljivi na vse pritiske. Doma ne boste našli pravega miru, saj boste ugotovili, da ste se čisto premalo posvetili domačim in temeljem.

Bik

Težko boste skrivali notranjo nestrpnost, saj boste imeli številne ideje ne samo zase in za družino, temveč tudi za druge in službo. Želeli jih boste realizirati za vsako ceno.

Dvojčka

Nič vam ne bo težko in prav sproščeni boste ter se veselili sprememb in sodelovanja. O vsem se boste lahko pogovorili, zato sprejmite vsako priložnost za vse razjasnitve.

Rak

Blesteli boste od zadovoljstva in začeli načrtovat precej megalomanske projekte. A bodite pozorni, da se ne boste prehitro odzvali na povabila drugih ter pozabili nase.

Lev

Vztrajni boste v sledenju svoji poklicni poti ali poslanstvu ter zato bogato nagrajeni. Enak odnos in dober način boste vzpostavili tudi pri skrbi za zdravje in dobro počutje.

Devica

Odpirala se vam bodo nova sodelovanja in številni novi ljudje bodo prinesli dobre spremembe v vaše življenje. Ohranjajte stik z vsemi in opazujte, kam se vse odpira.

Tehtnica

Pozorni boste na odnose ter se zavedali, da se dogajajo spremebe, kjer morate vi sami opustiti pričakovanja in bolj realno pogledati situacijo in dejanja vseh okoli vas.

Škorpijon

Ne glede na ideje in prijetelje, ki vam želijo pomagati pri vaših poslovnih izzivih, ohranite fokus na dejanske stroške in zaslužke. Ne računajte na kasnejše izboljšanje.

Strelec

Odlično podporo imate, da začnete na novo z nekaterimi vam pomembnimi stvarmi. Uspešni boste z novostmi pri okrepitvi fizičnega telesa, zato se tega lotite na polno.

Kozorog

Prisiljeni boste urediti finance in se pogovoriti o stvareh, za katere ste računali, da se bodo same po sebi uredile. Bodite jasni, zbrani in vztrajni, da se stvari dobro uredijo.

Vodnar

Nihali boste med kreativnostjo, ki bo obetala večje spremembe za prihodnost ter med urejevanjem nujnih stvari za sedanjost. Odločitev bo težka, zato boste delovni.

Ribi

Optimistični boste in pripravljeni na pogovore, na krajša potovanja, predvsem pa na čustvene spremembe, ki vam jih bo ponujalo življenje. Srečni boste v vseh pogledih.

Andreja Novak
oa
Andreja Novak