Oven 

Ne glede na skrbi, bo vaše počutje odlično. Če boste pokazali svoja čustva se lahko strast in ljubezen dobro razvijeta in vas podpreta v vsem, za kar se trudite.

Bik

Psihični pritiski vam povzročajo reakcije, saj ne morete sprejemati kompromisov, sočasno pa se ne izrazite. To vam viša pritisk in slabo počutje. Bodite bolj sodelujoči.

Dvojčka

Ne boste se mogli umiriti, a od pozitivnih stvari. Zadovoljni boste, ko se boste lahko predali ljubezni. Odprla se vam bodo vrata v srečne odnose, po čemer ste hrepeneli.

Rak

Zaradi pomanjkanja spanja boste pretirano zaznavali čustva in misli drugih, kar vas bo delalo ranljive. Občutljivi boste na opazke okolice, kar se tiče odnosov in ljubezni.

Lev

Zadovoljni in samozavestni boste. Lahkotno in iskreno boste uresničevali načrte. Ne boste se več pustili manipulirati, kar bo aktiviralo močan vpliv na vašo okolico.

Devica

Imeli boste več pozornosti, kot ste je navajeni in ne boste točno vedeli, kaj bi z njo. Samozavest bo rasla, a pogrešali boste mir. Zato se ne boste upirali spremembam.

Tehtnica

Lahko se boste sprostili in začeli uživati v vsem, kar se dogaja. Skrb za telo bo začela kazati dobre rezultate, kar vas bo spodbudilo, da boste usmerili še več časa v to.

Škorpijon

Nenavadno počutje vas bo prisililo, da si boste vzeli čas zase. Skrb za vsakdanje stvari vas bo okrepila in spet boste začutili notranjo moč. Odličen čas za prebujena čustva.

Strelec

Sproščeni boste in kaos okoli vas bo imel pozitivno vlogo, saj se boste nehali bremeniti z malenkostmi. Malo vas bo odneslo in želeli boste svobodno zadihati.

Kozorog

Nenavadno se boste počutili in zmedeni boste, ker ne boste poslušali želja in potreb svojega telesa. A lahko, da boste dojeli, kako je pomembno, da ste v stiku s sabo.

Vodnar

Odlično počutje bo sledilo vašim aktvinostim, saj ste najbolj srečni, ko se stvari na polno odvijajo. Vseeno ne pozabite na pravilno prehrano, da se ne izčrpate.

Ribi

Čutili boste, da potrebujete predvsem mir, zato si boste čisto po svoje organizirali čas. Hvaležni boste za to možnost, a po drugi strani boste ostajali v coni udobja.

andreja novak
oa
Andreja Novak