Oven
Bližnje boste razveseljevali in jih pripraviti do tega, da bodo pozabili na probleme, v katere ste jih zapletli prav vi. To vam bo uspelo, če jim boste pomagali pri reševanju.

Bik
Pazite, da ne postanete ošabni in egocentrični, saj vas lahko življenje kaj hitro preusmeri v drugo smer in se boste preveč zapletli v dokazovanje svojih trditev.

Dvojčka
Kljub morebitnemu oporekanju iz okolja boste nadaljevali s svojim trudom in kasneje končno dobili tudi javno podporo. Lahko vam bo pomagala kakšna organizacija.

Rak
Ni nujno, da bodo prijatelji in znanci opazili in upoštevali vaš današnji trudi in želje. Ne zanašajte se na njih, da ne boste spet pretirano občutljivi na njihova dejanja.

Lev
Bremena v odnosih bodo popustila, nastopile bodo spremembe. Želeli boste več svobode in razčistiti težave. Skozi pogovore boste dojeli, kaj je potrebno spremeniti.

Devica
Potrebno bo, da dokažete svoj prav. V odnosih se ne odločajte prehitro, prej preverite vse okoliščine in se potem odločajte v sodelovanje v projektih drugih.Tehtnica
Lahko, da boste dobili priložnosti za nove poslovne priložnosti ali za menjavo službe. Sreča vas bo spremljala in povsod se boste lahko dogovorili o vseh želenih stvareh.

Škorpijon
Usoda vam bo odpirala vrata, a bo nujno, da stopate naprej z notranjo umirjenostjo, ki vam bo dala navdih in potrpljenja. Sedaj že veste, da ne morete nič na silo narediti.

Strelec
Spreminjajo se vam vrednote življenja in precej vsega se je nakopičilo za nazaj, zato se sprostite in ne uresničujte hrepenjenj preteklosti, temveč poglejte, kaj je sedaj.

Kozorog
Sprostite se in iskreno ter sproti čutite, kaj si zares želite. Imeli boste večji vpliv na druge, kar boste opazili kasneje. Ne zlorabljajte tega in ne manipulirajte s čustvi.

Vodnar
Optimistični boste in se odločali za krajša potovanja ali izlete, kjer pa ne boste mogli zadržati svoje jeze ali nemira, saj vas določena stara čustva še vedno preganjajo.

Ribi
Usoda vas bo na nenavaden način povabila v napredovanje. Polni boste strahov glede vsega, kar boste morali narediti prvič. Ne bežite od čustev, samo sodelujte.