Astro

Andreja Novak: Časi se spreminjajo, a zvezde vas vse bolj podpirajo

Andreja Novak
29. 4. 2021, 22.44
Posodobljeno: 2. 5. 2021, 12.43
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 30. aprila do 6. maja 2021.

Tibor Golob
andreja novak

Pomembni premiki se dogajajo v tem času. Merkur se premakne v znamenje dvojčkov, kar bo sprostilo komunikacijo in način razmišljanja. Zadnji krajec bo v ponedeljek obudil iskrivost strasti in kreativne energije in lahko, da vas bo ljubezen našla nepripravljene ter vas čisto prevzela. Vsekakor se časi spreminjajo in vse bolj vas zvezde podpirajo pri individualnih spremembah v splošno dobro.

Petek, 30. 4.
Domišljija vam bo dobro služila in kreativni boste v vseh pogledih. Z dobro družbo boste obujali spomine in se veselili prihodnosti. Številne stvari se lahko nenadno odkrijejo, spremenijo, zato bodite pripravljeni na vse spremembe in ne otežujte usodi načina, da vam pripelje dobre novosti k vam domov. Pišite si ideje in navdihe, četudi se vam ne bodo zdeli nepomembni, se lahko v prihodnosti pokažejo čisto drugačni. Pozno popoldne pride Luna v znamenje kozoroga, kar bo malo ohladilo vzdušji in ozračje.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, levi, device, vodnarji in ribe.

Sobota, 1. 5.
Vse bo teklo kot po maslu in odlično se boste počutili. Lahko, da boste spoznali nove, odlične stvari o sebi, kar vas bo sprostilo, saj bo povezano s preprostostjo življenja in spoznanja vas bodo osvobodila pritiska, ki ste ga izvajali nase s pomočjo okolja. Dovolite si uživati in raziskovati lepote življenja.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, škorpijoni, kozorogi, vodnarji in ribe.

Nedelja, 2. 5.
Malo bolj zahteven dan za vas, še posebej, če ste premalo spali ali pa so naporni dnevi za vami. Utrujenost vas bo naredila močno občutljive na besede ali celo poglede bližnjih in le s težavo boste kontrolirali svoja manj pozitivna čustva. Če lahko, si spočijte in dovolite, da vam sanje čez dan odnesejo podzavestne strahove, ki v vas spodbujajo pretirano pozornost in samokontrolo. Pozno zvečer pride Luna v znamenje vodnarja in bo osvobodila miselne pritiske in dvome ter vam dala možnost razumevanja vsega dogajanja.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, škorpijoni, kozorogi, vodnarji in ribe.

Ponedeljek, 3. 5.
Zadnji krajec, ki se zvečer dovrši v Luni v znamenju vodnarja, bo odlično podprl nekatera spoznanja glede materialnih dobrin, finančnih napak in odkril možnosti, s katerimi lahko svoje finance drugače organizirate. Kreativni boste in tudi nestrpni do vseh, ki ne bodo videli, da je čas za dobre spremembe in vas bodo s svojim jamranjem spravljali v kot ter v utrujenost.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, strelci, kozorogi in vodnarji.

Torek, 4. 5.
Odlična novice: Merkur je danes ponoči prešel v znamenje dvojčkov, kar bo okrepilo način razmišljanja in tudi komunikacije. Tako imate čas do 29. maja, da se o vsem pogovorite in dobro razmislite o zunanjih aktivnostih. Po tem datumi preide v retrogradno fazo, kar bo preusmerilo pozornost na notranja spoznanja in potrebne spremembe, ki bodo možne proti koncu junija, ko se bo spet obrnil direktno.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device, tehtnice, strelci in vodnarji.

Sreda, 5. 5.
Odličen dan za sprostitev in darila. Zgodaj zjutraj preide Luna v znamenje rib, kar bo poudarilo sanjarjenje, sprostitev, željo po meditaciji in čustvenem povezovanju, predvsem pa viziji sprememb v širši perspektivi. Zavedali se boste, da se dogajajo spremembe v vibracijah in lahko, da boste začeli delovati v tej smeri.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device, škorpijoni, strelci in ribe.

Četrtek, 6. 5.
V vseh pogledih bo na plano prihajala vaša strast do življenja, do posebne osebe in do vsega, kar vas prebudi v vašo pravo bit. Ne boste čakali, temveč se avtomatsko odzivali na vibracije iz okolja. Lahko, da boste nenadno srečali svojo dušo dvojčico ali se zaljubili s precej dramatičnim začetkom poznanstva. Hrepeneli boste po spremembi, ki lahko, da bo prišla že danes.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, tehtnice, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.