Oven
Navdušeni boste nad vsem, kar vam bo življenje ponujalo in v vsem boste videli priložnosti, o katerih pa se pogovorite s svojimi domačimi. Ne delajte nič mimo njih.

Bik
Nemirni boste, če ne boste sledili svoji intuiciji in izpolnjevali sproti svojih želja. Zato se ne delajte pogumne tam, kjer ni potrebno, temveč se iskreno odprite odnosom.

Dvojčka
Čas je, da se z vso iskrenostjo predate svojim čustvom, ne glede na to, kako reagirajo drugi na to.. Zvezde vas podpirajo v srečno smer, zato se ne skrivajte pred življenjem.

Rak
Sedaj ni čas za zadržanost, temveč je nujno, da se postavite zase ob pravem času.
Sicer lahko pride do nesporazumov, pa tudi delovnih težav, saj boste ustvarili kaos.

Lev
Tisti, ki so na vaši strani, vas bodo podpirali v vsem, ne skrbite. Sprejmite ljubezen, saj že veste kako krhko je življenje. Vzemite si več časa zase in za svoje odnose.

Devica
Lahko, da boste povabljeni nazaj v neko delovno okolje, ki ste ga že res pogrešali. Sledite srcu v vseh pogledih in glejte, kaj vas najbolj osreči in kje ste zares dobri.

Tehtnica
Ponovno se boste zaljubili v svoj dom, ki je vaše gnezdo, v katerem se želite počutili domače in zaželeno. Tu se regenerirate s srcem in ljubeznijo, dovolite si to danes.

Škorpijon
Zaprosite za pomoč in se osvobodite utesnjujočih čustev. To vas bo umirilo in nemir vas bo zapustil, da boste lahko začeli dobro reagirati na v se pozitivne spremembe.

Strelec
Ko boste uredili stvari za nazaj, se bodo začele dogajati izjemne stvari v plus, kar vam bo prineslo veliko optimizma, smeha in dobre volje ter morebitno željo po selitvi.

Kozorog
Pretreslo vas bo spoznanje, da je globina vaših čustev veliko močnejša in da vas prevzema ter da izgubljate kontrolo. To je zaljubljenost, ki prinaša pravo življenje.

Vodnar
Dobre organizacijske sposobnosti za dom in finančno stanje bodo vse bolj prisotne. Sočasno vas bo prevzel optimizem in načrtovanje nakupov, zato boste še bolj aktivni.

Ribi
Razmišljanje vam bo pokazalo pomembne poti in hitro boste našli skupni jezik s tistimi, ki vam bodo pomagali realizirati vaše cilje. Izhajajte iz notranjega miru.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja