Astro

Zgodovinski trenutek: Matrica razpada, tisočletna tema se razblinja

Anamarija Kovačič, varuhinja Zemlje in intuitivna svetovalka
26. 3. 2021, 15.00
Posodobljeno: 28. 3. 2021, 12.02
Deli članek:

Zemlja pospešeno dviguje vibracijo in vse več je Luči na našem čudovitem planetu. In Luč z vsakim dnem bolj osvetljuje vsakršno temo. Tudi tisočletno temo peščice ljudi, ki so spretno držali vse vajeti v svojih rokah.

Osebni arhiv
anamarija kovačič

Ti ljudje teme so nam implantirali sisteme, v katerih smo pozabili na to, kdo smo, in postali ujetniki strahu, nemoči, jeze, ker smo bili izkoriščani, zlorabljeni. Ta igra, ta zgodba se končuje. Matrica razpada na globalni ravni.
Neskončno sem hvaležna, da sem lahko del tega zgodovinskega trenutka, da sem lahko del velikega prebujenja, velikega dviga Zavesti človeštva. Stojimo na pragu zlate dobe človeštva. Prebujamo se. Vidimo. Tudi jaz sem spregledala. Spregledala sem matrice, v katere sem bila ujeta.

RAZPAD MATRICE
Petindvajset let sem delala v zdravstvu kot patronažna sestra, z namenom pomagati ljudem. In zgodil se je koronavirus. Virus, ki prinaša veliko prebujenje zemlje. Virus, ki je bil ustvarjen z veliko temo, za veliki načrt teme in je postal orodje Luči, orodje Svetlobe za prebujenje sveta. Tudi meni je odprl oči. Spregledala sem načrt teme, ki je tako prefinjeno vtkan v sistemu zdravstva. Narediti človeka odvisnega od zdravil, od cepiva, od testov. Odvrniti človeka od vseh svojih moči samozdravljenja, odvrniti od vseh moči zdravljenja narave. Z načrtom covid in z vso diktaturo je prišel trenutek, ko si ne morem dovoliti, da mi je odvzeta svoboda o odločanju o svojem telesu. Trenutek, ko je šlo tako daleč, da njihove zahteve škodijo mojemu telesu. Tukaj pa se je ustavilo. Uprla se je vsaka celica mojega telesa. Ni več mogoče, da sem del tega sistema. Dala sem odpoved. In potem se je začelo. Razpad matrice. Bila je zažrta v vsako celico telesa. Padla sem v 14-dnevno popolno praznino. Popoln »reset«. Obenem sem se soočala z vso jezo in bolečino, ko sem spregledala, v kakšnem svetu živimo. In v vsem tem sem našla moč in pošiljala Luč in Ljubezen sebi, svoji bolečini, temi.

VRAČANJE MOČI
Prebujam se, vračajo se vsi izgubljeni delčki duše. Vrača se mi vsa moč, ki sem jo predala drugim.
Neskončno se veselim, ko gledam, kako nastaja Nova Zemlja. Čutim jo. V vsaki celici telesa. Srečna sem kot še nikoli. Ob sebi čutim toliko pomoči in prisotnosti bitij Luči in Ljubezni. Tako blizu so. Kot še nikoli. Na zemljo se v teh trenutkih sidra toliko Svetlobe. Smo na valu velikega dviga zavesti človeštva in vračamo se v stanje, ki smo ga nekoč imeli. V stanje Človeka, ki biva v fizičnem svetu v 5. dimenziji. Človeka, ki sobiva v Ljubezni, enosti, miru, sreči, radosti, obilju. Odpirajo se nam vrata v novo dimenzijo izkušanja sebe kot Božanskega bitja. Izkušnja sebe kot Kreatorja svojega življenja. Vsi imamo možnost, da vstopimo v Novo Zemljo, v novo dimenzijo. Edina pot je, da razpade staro, samo tako lahko nastane novo. Zato je treba videti Resnico. Da se osvobodimo vseh matric, vseh okovov, ki nam preprečujejo videti, kdo smo. Zato je potreben pogum. Veliko poguma. Zato je treba stopiti iz območja udobja. Izstopila sem.

DVIGAJMO VIBRACIJO
Duša pa ob vsem tem poje najlepšo pesem. Duša ve, da bo vse dobro. Ker duša ve, kdo je.
Zavedajmo se, da smo mi tisti, ki imamo možnost spremeniti svojo prihodnost. Ne dovolimo si, da bi obsojali, ker z obsojanjem izgubljamo svojo moč in dajemo moč temi. Ne dovolimo si, da nas razdvojijo. Bodimo še bolj človeški, bodimo še bolj sočutni do tistih, ki se bojijo, do tistih, ki mislijo drugače. Bojijo se. Strah jih je.
Vsak dan smo lahko priča veliki teži kolektivne zavesti strahu in jeze. Imamo možnost, da izstopimo iz te zavesti. Bodimo samo opazovalec igre, ki se odigrava. Ta igra se končuje in bodimo mi tisti, ki bomo s svojimi mislimi ustvarili Novo Zemljo. S svojimi mislimi lahko pomagamo spreminjati to, kar ni v dobrobit človeštva. S svojo vibracijo, s tem, da izbiramo drugo realnost.

NAŠE POSLANSTVO
Da nastane novo, mora staro oditi. Vse tisto, kar nam ne služi več, kar nas ne podpira, kar nam jemlje Nas. Luč osvetljuje temo, da jo bomo videli, da jo bomo prepoznali in jo z Ljubeznijo transformirali. S sočutjem, spoštovanjem, sprejemanjem in ljubeznijo. Moje poslanstvo je, da v teh trenutkih, ko se mnogi srečujejo z velikimi stiskami, ljudem prinašam veselje, Ljubezen in upanje ter sem ob vsem tem mirna. Mirna kot še nikoli. Ker duša ve. Duša ve, da za vsem tem prihaja veliko lepše življenje za vse ljudi na tem planetu.
Zavedajmo se, da že zdaj lahko vstopimo v novo dimenzijo izkušanja sebe, v dimenzijo, kjer se spominjamo, kdo v resnici smo, in kjer nam je vrnjena vsa naša moč. In hkrati lahko stojimo v tridimenzionalnem svetu. Postanimo in bodimo opazovalec. Lahko stojimo sredi nevihte v popolnem miru, v radosti, harmoniji, popolnem sozvočju z našo dušo.
Imamo ključ. Ključ za Novo Zemljo. Imenuje se Ljubezen in najdemo jo v Srcu. 

Vsak korak mojega življenja je korak bližje Zavedanju, kdo Sem,
korak bližje Zavedanju Božanske iskre v meni,
korak bližje Zavesti Boga v meni.