Astro

Andreja Novak: ne glede na razmere v družbi, prebudite svoje življenje

Andreja Novak
25. 3. 2021, 23.46
Posodobljeno: 25. 3. 2021, 23.50
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 26. marca do 1. aprila 2021.

Tibor Golob
andreja novak

Vikend za ljubezen in resnično prebudite v pravo pomlad. Ne glede na razmere v družbi je čas, da najdete sorodno dušo in se odprete novemu načinu sodelovanja.
Še pred Veliko nočjo poskrbite za očiščenje doma prostorov in preživelih miselnih vzorcev. Prebudite se v svoje življenje in začutite energije narave in zvezd, ki vas vabijo v življenje in svobodo.

Petek, 26. 3.
Odličen dan, ki ga bo zaznamovalo srečanje Sonca in Venere v znamenju ovna. Ljubezen vsepovsod zagotovljena. Če kdaj, se danes potrudite da se s svojo simpatijo dobite na kavi ali se sprehodite tja, kamor vas vodi srce.
Sicer luna preide v znamenje device, ker vam bo dalo občutek krivde, če ne boste dokončali svojega dela, a vseeno, dovolite ljubezni, da danes prevzame vaše vajeti življenja. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, device in tehtnice.

Sobota, 27. 3.
Dobra delovna sobota, ko boste z lahkoto naredili vse tisto, kar ste dolgo časa odlagali. Ker je jutri polna luna, poskrbite, da počistite vsaj večje zalogaje krame doma. Ker je polna luna v znamenju tehtnice, je priporočljivo prečistiti in urediti fotografije in jugozahodni del za dobre odnose in okrepitev ljubezni v partnerskem odnosi. Sonce in Venera sta še vedno povezana in lahko, da boste zaradi povezave Marsa in Severnega luninega vozla v dvojčkih samski imeli več poguma, da kontaktirate ljubezen svojega srca, vezani pa, da se bolj posvetite iskreno temu, kar bo okrepilo ljubezen doma. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device, tehtnice, strelci in vodnarji.

Nedelja, 28. 3.
Zjutraj vstopi luna v znamenje tehtnice, kar bo izboljšalo odnose. Zvečer nastopi polna luna, ki jo je potrebno tradicionalno pričakati s praznovanjem, sprostitvijo in dobrim druženjem. Ne zanemarite starinskih običajev in svoje blagostanje podelite z bližnjimi ter preživite odlično nedeljo, ki vas bo podprla v ljubezni n sodelovanju. Upajte pa si tudi pokazati svoja čustva, svoje ideje in na novo začnite komunicirati tam, kjer si želite največ priznanja. Sprememba vam bo dobro dela.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, tehtnice, strelci in vodnarji.

Ponedeljek, 29. 3.
Odličen dan, ko lahko prejmete lepa darila, pisana vam na Dušo, če boste le sledili svojim čustvom. Sproščeni boste in sočasno iskali možnosti, kako bi se na novo organizirali v življenju, da bi lahko zaživeli bolj harmonične odnose z več optimizma in dobrega sodelovanja. Imeli boste željo in voljo po ureditvi komunikacijskih poti ter tudi odnosov z bližnjimi, zato se čimprej lotite konkretnih pogovorov. Boste pa precej občutljivi na vse pripombe in sodbe, zato s pozornostjo spremljajte dogajanje v okolici, da vas karkoli ne preseneti. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, levi, device in strelci.

Torek, 30. 3.
Previdno na cesti in povsod, kjer potrebujete jasne misli. Srečanje Neptuna in Merkurja v znamenju rib bo namreč lahko zameglilo vaše čutenje in jasno zaznavo, da boste lahko pretiravali v negativnih reakcijah v vsem, kar se bo dogajalo. Ker luna vstopi v znamenje škorpijona, boste še bolj čustveno odzivni, zato poskrbite za umiritev in se na nič ne odzivajte na prvo žogo. Popoldne boste lahko doživeli podporo v ljubezni od starejše osebe, ki vam bo čisto spremenila način gledanja na življenje. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device škorpijoni, kozorogi in ribe.

Sreda, 31. 3.
Umirjajte svoj način življenja, saj bo velika verjetnost, da se skozi pretekle izkušnje prehitro razburite in si ustvarite težave, če se ne boste dovolj dobro izrazili.
Ne razlagajte nečesa na pol, temveč se situacije lotite celovito in na polno ter raziščite vse, kar je povezano s tem. Lahko, da boste imeli odlične ideje za nenavadne poslovne dogodivščine, ki vam bodo dale veliko veselja, pa tudi v kasnejših korakih priložnosti za bogastvo oz. dobro poslovno sodelovanje. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device, škorpijoni, strelci in vodnarji.

Četrtek, 1. 4.
Prvi april bo sprostil čustva in odprl željo po dogodivščinah in potovanjih. Luna pride v znamenje strelca, kar vam bo dalo poguma in goriva za bolj drzne odločitve tako v ljubezni kot v poslovnih odnosih. Pišite si zanimive ideje, ki se lahko v prihodnosti pokažejo za odlične. Pozno zvečer pa pazljivo s pogovori ali komentarji na kakršnekoli teme doma ali na socialnih omrežjih. Nevarnost bo, da boste hitro razburili nekoga z besedami ali pa, da boste vi tisti, ki se boste jezili bolj, kot ste načrtovali, a se boste težko ustavili. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device, tehtnice, škorpijoni in ribe.