Astro

Obsmrtne izkušnje vseh 12 astroloških znamenj

Alja Špiljak, osebno srečanje: 040 309 304
27. 3. 2021, 16.16
Posodobljeno: 27. 3. 2021, 16.41
Deli članek:

'Malo za šalo, malo zares', bi lahko pripisali k tokratnemu članku. A gre vsekakor bolj zares kot za hec, saj so v njem zajete prav vse glavne značilnosti nebesnih znamenj.

Profimedia
smrt

Čeprav gre v opisih srečanj predstavnikov astroloških znakov z onostranstvom za črni humor, opisom lahko verjamete.

Če se vam zapisi ne zdijo verjetni, lahko njihovo verodostojnost preverite. Če seveda znate …

OVEN
»Kdo je tukaj glavni? Rad bi videl Boga, takoj zdaj, prosim. Ali sem umrl? Strela, mislil sem, da se meni to ne more zgoditi! Kje lahko dobim kristalno palačo, osvetljeno z belo svetlobo, kakršna je tale?«

BIK
Ko bik ob poslavljanju s tega sveta ugotovi, da nima več želodca, se takoj vrne v fizično telo, ne da bi doživel čudovito izkušnjo s predorom, svetlobo, s svetlobnimi bitji, angeli in drugimi ob prehodu v onstranstvo in ostane skeptik do konca svojega življenja.
DVOJČKA
Ker se dvojčki počutijo dobro v različnih svetovih, če so le telefoni in druga čuda tehnike, ki omogočajo komunikacijo, se po navadi hitro vrnejo na Zemljo – pri čemer je prvi organ, ki se jim spet aktivira, grlo. Usta začnejo delovati veliko pred drugimi deli telesa.
RAK
Raki lahko doživijo visoko starost, tudi okoli 125 let in po navadi nimajo obsmrtnih izkušenj, imajo pa skoraj »obživljenjsko« izkušnjo, ko jih zagrabi pogum in postanejo pustolovski ter gredo iz svoje lupine po kake zaloge hrane.
LEV
»Neee, nisem mrteeeev, nikakor neee! … Kdo pa so tipi v belih haljah? Kaj pa to pojejo? … Saj so čisto brez posluha. Jaz lahko tole zapojem stokrat bolje! Kje je zborovodja? Naj jim pokažem, kako se poje, dajte mi mikrofon!«
DEVICA
Po 60-urnem maratonu se devica zgrudi in zapusti telo. Premika se po čudovitem sijoče belem predoru in razmišlja, kako bi ga bilo mogoče še izboljšati … Nato pa se spomni na svoje domače in zgrabi jo skrb, kako bodo le zmogli brez nje. Kot blisk se vrne v telo, sede in hladnokrvno naznani, da je živa, ter poškili na uro, koliko časa je ni bilo ...
TEHTNICA
Tehtnica nekaj časa lebdi zunaj telesa, se vrne v telo, spet lebdi zunaj telesa, se vrne v telo, končno ostane zunaj telesa … Tako vidi čudovit svetleč predor, a se ne more odločiti, ali bi se odpravila skozenj. Navsezadnje, kaj pa naj počne sama na oni strani? S kom naj deli svoje izkušnje? Tako se vrne v fizično telo in prešine jo ideja, da bi odprla posredovalnico za zmenke za vse osamljene duše.

ŠKORPIJON
Ker ima večina škorpijonov devet življenj, se ukvarjajo tudi s tem, kako bi na različne načine doživeli obsmrtno izkušnjo. Ko le zapustijo telo in gredo proti večnosti, jih večina skoraj ne pride iz sijočega belega predora na drugo stran, ne da bi vmes imeli kakšen astralni seks z bitji, ki jih srečujejo v predoru. Na vprašanje, koga bi želeli srečati na drugi strani predora, jih 75 odstotkov odgovori, da slavnega vampirja Drakulo (ali Vampirelo).

STRELEC
Ko strelec nekako le pride iz svetlobnega predora, se nikakor ne namerava spet vrniti v fizično telo, saj se je leta trudil, da bi se ga osvobodil – tudi s pogostimi nezgodami zaradi lastne nerodnosti. Ker ga je za življenja zelo zanimalo, ali imajo uradne religije sploh kakšno pravo vrednost, se počuti odlično zaradi čudovitih obsmrtnih spoznanj. A so druga astralna bitja kmalu sita njegovega pretiranega navdušenja in ga z zvijačo pošljejo nazaj na Zemljo.
KOZOROG

Mogoče traja nekaj časa, preden kozorog dojame, da je prišel onstran življenja, kajti posebej zanje so na onem svetu pripravljeni prostori, ki so videti kakor pisarne. V tem prostoru se kozorogu približa duh, ki je videti kakor strog in urejen gospod, in mu preda navodila z naslovom Kako ustvarjati dobiček na astralnem trgu ter oceno kozorogovih dosežkov in spodrsljajev v njegovem življenju. Kozorog se hitro vrne v svoje telo, ker ne prenese bivanja v neotipljivem svetovju.

VODNAR
Vodnarjeva obsmrtna izkušnja je zanj ponavadi prava mora, kajti, kar je prava ironija – pričaka ga vse v duhu tradicije in urejenosti, čemur se je on, upornik brez razloga ali z razlogom, v življenju upiral: oče Bog, sveti Peter, nebeški zbor in tako dalje. Zato jo popiha v spodnji svet. Toda tudi tam se gre kampanje za napredne reforme spodnjega sveta in s svojimi glasnimi protesti spravlja ob živce tamkajšnje vladajoče, zato ga kmalu vrnejo v fizično telo.

RIBE
Iz nekega nepoznanega razloga ribe po navadi komajda zaznajo svoje obsmrtne izkušnje. Veliko rib tako poroča, da so na primer sredi tipičnega delovnega dne v pisarni videvale pojave s trpečimi izrazi na obrazih, ki da so jim potrpežljivo razlagale, naj se vrnejo v svoje fizično telo. Hm.