Astro

Horoskop za soboto, 27. marca

Andreja Novak / 090 77 85
27. 3. 2021, 06.44
Posodobljeno: 27. 3. 2021, 08.08
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Smiselno je, da premislite o svojem načinu sodelovanja, ki vas res utruja. Zvezde vas opozarjajo na dobre povezave z ljudmi preko srčnosti ter pravočasnega pogovora.

Bik
Zavedate se, da je v vas globoka občutljivost in ranljivost, ki je ne bi za nobeno ceno pokazali drugim, pa čeprav slutite, da nekateri to že vidijo v vas. Razmislite o sebi.

Dvojčka
Vedite, da lahko naredite dobro že s tem, da ste iskreni in odprti pri vsem dogajanju. To vam bo omogočilo tudi čisto novo poglavje življenja, ki ga še nikoli niste doživeli.

Rak
Preko dela se boste zapletli v mreže ljubezni, saj bodo besede precej nekontrolirano aktivirale vse okoli vas. Pazite, kaj obljubljate, saj boste prehitro zakurili kakšno srce.

Lev
Lahko, da se bo novo prebujajoča ljubezen pojavila na poslu oz. preko službe, kar vas bo še bolj spodbudilo v dobro delo ter sodelovanje. Zmedeni, a zadovoljni boste.

Devica
Znate preživeti, to ste si sedaj že dokazali, zato se pomirite glede tega in dobre ideje bodo spodbudile praktične spremembe. Prekinili boste s težavami iz preteklosti.

Tehtnica
V skrbi za zdravje si boste drugače prerazporedili čas, ki ste ga do sedaj namenjali službi, delu ali skrbi za druge. Začeli boste resnično gledati nase in uživati v času zase.

Škorpijon
Prisluhnite svoji legendarni intuiciji in si zapišite vse, kar vam pade na pamet ob posamezni težavi. Iz tega boste lahko že kmalu šli v realizacijo, ki bo zelo uspešna.

Strelec
Preglejte papirje in vse finančne obveznosti, da ne boste kaj izgubili, kar vam bo povzročilo še večje stroške. Ne jemljite kreditov, posojil, niti si ne sposojajte denarja.

Kozorog
Če si želite konkretne spremembe, potem so potrebne konkretne besede. Ne bežite od odgovornosti, ki jo na nek način že imate, samo uradno še tega niste izpeljali.

Vodnar
Pazite, da ne padete v eno ali drugo skrajnost, saj je dobro, da sprejmete od dneva vse, kar vam nudi. Zato se sprostite in deloma sledite urniku, naj vas življenje podpre.

Ribi
Lahko se vam zgodi, da se na novo zaljubite na prvo besedo, ki jo boste spregovorili z nekom, ki vas bo razumel v dno duše. To vas bo čisto pretreslo in odprlo za življenje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja