Napoved

Horoskop za nedeljo, 29. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
29. 11. 2020, 06.39
Posodobljeno: 29. 11. 2020, 07.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Preverite napoved.

Oven
Lahko, da se boste danes s svojimi komentarji popolnoma osmešili, a vam bo vseeno. Veseli boste, če se bo obetavna družba res dobro počutila in da bodo vsi zadovoljni.

Bik
Želeli si boste pobegniti od doma in se odmakniti od vse nervoze, pa vam ne bo čisto uspelo. Zato se boste namesto tega zatekli v knjige, filme in se odprli svoji domišljiji.

Dvojčka
Že danes se boste obremenjevali s klici, ki jih boste morali narediti jutri v službi. Lahko, da se boste zaradi tega odločili zamenjati službo, kar se lahko zgodi hitro.

Rak
Napetosti doma se bodo danes sprostile in lahko, da boste sedaj postali bolj resnično vi, celoviti. Finančno stanje vas bo bremenilo. Ohranite mir, ne nasedajte govoricam.

Lev
Uživali boste ob misli, da je dom urejen. To vam bo dalo veselja za strastne spremembe v poslu. Uspešni boste prav zaradi stabilnosti, ki jo boste čutili doma.

Devica
Načrtovali boste prenovo doma ali interntne strani, a se bo preveč zavleklo in ne boste hoteli vztrajati. Neupravičeno vas bodo skrbele finance, zato boste panični.

Tehtnica
Želeli se boste odmaknili od doma in razmisliti o svojih večjih projektih in pravi smeri življenja. Lahko, da se boste samo umaknili vase in meditirali za dobre energije.

Škorpijon
Intuicija vam ne bo dala miru, da ne bi preverili svojih sumničenj in raziskali, kako gre tistim, za katere vam je mar. Če boste lahko, jim boste skočili v pomoč in jih podprli.

Strelec
Ko boste videli, da se okoli vas ustvarja red in sistem, boste srečni in odprli se boste ter povabili marsikoga v goste, kar pa žena ne bo preveč vesela. To vas ne bo motilo.

Kozorog
Spraševali se boste, če je bilo se vredno spreminjati in pomagati drugim. Usmerite se v to, kdo in kaj ste in želite biti ter se te dni več negujte, počivajte in se sproščajte.

Vodnar
Zahtevali boste svoj delež in ne bo vam mar, če bodo prepiri. Jasno se boste zavedali, da če ne boste sedaj naredili sprememb, potem ne bo kmalu naslednje priložnosti.

Ribi
Z mehkobo boste ustvarjali vse, zato se boste čutil varovani od teh lepih energij. Sprostite se in čutite, da ste varni tudi takrat, ko so drugi okoli vas nemogoči.