Astro

Razkrita velika skrivnost Zvezdane Mlakar

sn
28. 11. 2020, 17.28
Posodobljeno: 28. 11. 2020, 17.53
Deli članek:

Ko beseda nanese na Zvezdano Mlakar, njeno ime takoj porodi asociacijo na gledališče in film ali pa na duhovnost in osebnostno rast. No, po novem bo ime Zvezdana tudi sinonim za učiteljico, a ne običajno – za učiteljico skrivnosti.

dk
zvezdana mlakar

Da Zvezdana pripravlja nekaj velikega, se je šušljalo že od začetka poletja. To, da je o njej vse nekako potihnilo, je bilo prav v času kislih kumaric najbolj nenavadno.
Novinarjev, ki jo imamo zaradi njene zgovornosti in odkritosrčnosti seveda vedno zelo radi za sogovornico in so jo klicali, sicer ni kar tako odslovila, se je pa vedno znova opravičevala, da je polno zaposlena s svojim novim projektom, s katerim živi, diha in ga ustvarja 24 ur na dan.
O Zvezdani pravzaprav vemo veliko, saj svoje zasebnosti nikoli ni skrivala, temveč jo je delila z nami – predstavila nam je svoje strahove, izvire sreče, svoj dom in družino, pa tudi svoje ljube in številne živali ter rastline, tudi svoje lepotne rituale. Zato je toliko bolj presenetilo njeno nenavadno vedenje.
Več o projektu, s katerim je živela in dihala 24 ur na dan, tudi na najbolj vztrajna prigovarjanja ni želela razkriti, češ da mora njeno veliko delo dobiti končno podobo in vsebino, predstavljeno okrnjeno naj bi izgubilo svojo edinstvenost in vrednost.
Zdaj, ko nam je Zvezdana razkrila ime projekta – Zvezdina skrivnost in kaj vse v sebi nosi, razumemo tudi njeno skrivnostnost. Projekt Zvezdina skrivnost bi celo zelo težko primerjali s katerimkoli od dosedanjih podobnih izobraževalnih programov, saj bo trajal kar štiri mesece, njegov krst pa načrtuje še letos.
O Zvezdini skrivnosti se je zdaj iz njene idejne mamice Zvezdane seveda vsula reka besed ter nešteto podatkov in pričakovanj, kaj vse bo ljudem dala. »Res bomo odkrivali nove svetove,« vzklika z žarom v očeh.
Mi smo iz pogovora povzeli tisto najosnovnejše, kar Zvezdina skrivnost v sebi skriva.

ZVEZDINA SKRIVNOST
Štirimesečno poučno, zanimivo in razburljivo potovanje, polno presenečenj, ima gotovo pravo ime, kar potrjuje tudi Zvezdana. »Prosim, ne sprašujte me, kaj bodo ljudje dobili – dobili bodo tisto, kar bodo sami hoteli in želeli,« pravi in doda, da v svojem programu sodeluje z vodilnimi strokovnjaki s področij zdravja, odnosov in ezoterike, ki bodo lahko zadovoljili tudi najbolj zahtevne udeležence.
Kot smo že omenili, je program nekaj, česar na slovenskih tleh še ne poznamo, saj široko odpira področja vsakdanjega življenja, v katerih se današnji človek vse bolj izgublja. Ponuja edinstveno rešitev za vse, ki si želijo spoznavati »skrivnosti«, stremijo za nenehnim učenjem, spoznavanjem sveta okoli sebe in osebni rasti.

GLAVNA POGLAVJA
In kako drugače bi se Zvezdina skrivnost lahko najbolje predstavila kot skozi tematske sklope, ki jih bo obravnavala? Pa se sprehodimo čez glavna poglavja.
– ZDRAVJE
Zvezdana s strokovnjaki s področja splošne in alternativne medicine obravnava bolezni sodobnega časa in možnosti njihovega zdravljenja, kot spodbudo pa predstavlja ganljive zgodbe ljudi, ki opisujejo svoje izkušnje s hudimi boleznimi in svojo pot do ozdravitve.
– ODNOSI
Na praktičen način s pomočjo strokovnjakov s področij psihologije, psihoterapije in ostalih terapevtov Zvezdana poišče odgovore na vprašanja partnerskih in družinskih odnosov, kako pravilno reševati konflikte in hkrati poskrbeti za zdrav odnos do samega sebe.
– EZOTERIKA
Zvezdana podira tabuje in odkriva svetove, ki so večini ljudi skriti. To poglavje je namenjeno poglobljenemu spoznavanju vesolja, zvezd in samega sebe ter ozaveščanju, kaj vse imamo ljudje že v svojih rokah, kar lahko uporabimo za svojo dobrobit.
– TAČKE
Poglavje, ki bo navdušilo vsakega udeleženca, saj obravnava skrb za naše domače živali. Z Zvezdano bodo svoje znanje in izkušnje delili tudi veterinarji, tako da bo za naše male prijatelje zares dobro poskrbljeno.

PROGRAM V ŠTEVILKAH
Je že tako, da so številke včasih bolj zgovorne od besed. Morda tudi tokrat:
– več kot 60 posnetih pogovorov z ljudmi z najrazličnejših področij, njihovi strokovni in intimni pogledi,
– več kot 30 interaktivnih delavnic, ki spodbujajo razvoj lastnih mnenj in misli,
– več kot 30 FB-druženj v živo po posnetih pogovorih, v katerih bodo predstavljeni vprašanja in mnenja vseh udeležencev,
– dva- do trikrat mesečno FB-pogovor v živo z Zvezdano o mnenjih, željah, idejah, izkušnjah,
– v celotnem programu sodelujejo tudi živali, narava, sonce in neskončno veliko dobre volje,
– program je odprte narave, gradi se lahko tudi z vašimi odličnimi predlogi in idejami.

DODATNE UGODNOSTI

Vsem udeležencem programa pripadajo tudi kuharske učilnice zdrave prehrane, plesni treningi in različne telesne vadbe, knjige ter priročniki gostov, potekali pa bodo tudi nagradne igre in Majevi pogovori z mladimi.

 ZAKAJ?

Zakaj je dobro biti del Zvezdine skrivnosti?

Ker potovati skozi iskrene pogovore ni projekt, je način življenja. Videti v vsakem človeku lepoto, je bogastvo življena.

Razkleniti verige naših prepričanj, je šola življenja.

Ker je »zaupati« edino smiselno in vredno čudeža življenja.

Ker s pogovori, učenjem in vajami postajaš cel in del celote.

Ker te bom učila stati na odru svojega življenja - ki ni generalka, ampak premiera!

Ker imaš edino ti moč, da vidiš, slišiš in se odločaš! Jaz pa ti ponujam roko, da bo tvoja pot lažja.

»To ni program za isto misleče, to je program za različno misleče, ki jih drugačnost motivira in gradi!« o svojem programu še pravi Zvezdana.

Odgovore na vprašanja o strokovnjakih, ki v programu sodelujejo, datumih ali dodatnih ugodnostih si lahko preberete na uradni spletni strani: www. zvezdinaskrivnost.si