Oven

Danes se držite pregovora: “Kdor molči, desetim odgovori.” Sicer se lahko zgodi, da vas nekdo načrtno zmanipulira in na vas preloži krivdo slabih odločitev iz preteklosti.

Bik

Dopoldne boste polni energije in delovni, kar vam bo dalo večjo prednost pred ostalimi. Popoldne se boste precej razgovorili in na ta način pokurili vso energijo.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Dvojčka

Pazite na današnja dejanja ali na prehude besede, ki lahko zanetijo prepir, ki ga boste težko pogasili. Če začutite nemir ali sovražnost v okolju, se raje umaknite.

Rak

Pretekli dogodki so vas razjezili, zato boste na vso silo želeli dokazati, da zmorete. Popodlne boste opustili namero in priznali poraz, saj ne boste mogli izpeljati stvari.

Lev

Ne reagirajte na provokacije, ki jih bo okolica skozi dan namenjala prav vam. Ohranite notranjo stabilnost in se ne podajajte v zaščito komurkoli kjerkoli. Dihajte.

Devica

Nemiren dan, ko boste želeli velliko stvari urediti, a vam bo šlo vse narobe. Če lahko, spremenite načrte in opravite samo najnujnejše stvari z maksimalno zbranostjo.

Tehtnica

Megnetni privlak med vami in simpatijo oz. partnerjem se ne bo nič zmanjšal, kar bo okrepilo komunikacijo in željo po druženju. Načrti za sodelovanje bodo vse večji.

Škorpijon

Nekatere besede bližnjih vas bodo globoko prizadele, a se boste odločili, da boste tiho. Pa bi bilo bolje, da se izrazite, saj provocirajo zato, ker ne dobijo reakcije od vas.

Strelec

Nekateri podatki vas bodo prizemljil in morali se boste odreči hrepenenju po iluziji. Ne iščite utehe tam, kjer jo ni mogoče dobiti, pogovorite se doma in najdite rešitve.

Kozorog

Nič ne jemljite osebno, niti se ne izpostavljajte ali uveljavljajte svoje volje, saj se ne bo izpeljalo tako, kot bi želeli. Bolje je, da spustite vse vezi z okoljem in se sprostite. 

Vodnar

Nekatere nadvse utopistične ideje se vam bodo začele uresničevati, kar vas bo navdalo z največjim optimizmom in vam dalo energije za nadaljevanje. Srečni boste.

Ribi

Po svoje boste zapeljali stvari in se ob tem prav dobro počutili. Uspeh vam bo dal dodatne moč in idej, da se boste lažje spustili v nove projekte in uspešno nadaljevali.