Andreja Novak
Foto: Mateja Jordovič Potočnik
Andreja Novak

Oven
Do večera boste precej čustveni, zato popazite na svoje besede in dejanja, da ne boste iz prehitrega nagiba si razrušili koristne odnose in ustavili svoje dobre projekte.

Bik
Morali se boste odločiti in se bolj jasno izraziti, kaj želite od nekaterih bližnjih sodelavcev, predvsem pa od domačih. Ustvarite red najprej v sebi in svojih načrtih.

Dvojčka
Počutje se vam bo izboljšalo in vsi se bodo pozitivno odzivali. Zaželeli si boste urediti nekatere statusne stvari, ki ste jih prelagali. Pokličite in začnite delati v to smer.

Rak
Sanje se vam bodo globoko vtisnile v spomin in malo vraževerno boste preživeli dan. Odprti boste za ljubezen, a boste čisto preveč občutljivi na vse, kar se bo tikalo tega.

Lev
Vse močnejši boste in samozavest se vam bo krepila dan za dnem. Opazujte dogajanje okoli vas in počakajte na pravi trenutek, da svoje ideje in želje izrazite.

Devica
Upanje se vam bo povrnilo in lažje se boste pogovorili o vsem, kar želite urediti v svojem življenju. Naredite sedaj nov družinski načrt ali poslovni program sprememb.Tehtnica
Notranja razdvojenost se bo umirila, ko boste sprejeli odločitev glede discipline. Prioriteta naja vam bo vaše življenje in ne menjajte svoje rutine zaradi drugih.

Škorpijon
Notranji nemir vas bo preganjal tako dolgo, dokler ne boste začeli komunicirati drugače, bolj jasno in hitro o vsem, kar vas muči. Domači že čutijo spremembe v vas.

Strelec
Prisluhnite svoji intuiciji, še posebej glede vaših aktivnosti. Ne porabljajte svoje moči in volje za nekaj, kar čutite, da ni dobro, da počnete. Postanite gospodar svojega časa.

Kozorog
Dobre spremembe v počutju bodo posledice ljubezni, ki bo vse bolj prisotna v vašem življenju. Naredite ji mesto, sprostite se in opazujte, kako je, če si dovolite dogajanje.

Vodnar
Izgubljali boste na osebni moči in sprejeti boste morali nov način sodelovanja. Še vedno boste imeli močan vpliv, a potrebna bo komunikacija za nadaljevanje vsega.

Ribi
Čutili boste notranji nemir, kot da se nekaj pripravlja. Sledite kreativnim idejam, saj boste kmalu imeli priložnost pokazati optimum na vam najpomembnejšem področju.